Томислав Дончев направи интересен коментар по твърдението на министър Бойко

...
Томислав Дончев направи интересен коментар по твърдението на министър Бойко
Коментари Харесай

Томислав Дончев към Ризова: На вас телевизията казва ли ви как да си харчите заплатата?

Томислав Дончев направи забавен коментар по изказванието на министър Бойко Рашков, че 30-40 % от парите за Автомагистрала „ Хемус ” са отивали в партийната каса на ГЕРБ. В „ Лице в лице ” по bTV той съобщи, че това, че са се теглили огромни суми от банки в действителност буди съмнение за пране на пари и че чака институциите да си свършат работата по този случай. За самата връзка с ГЕРБ обаче той изясни, че кой какво прави с парите си, си е негова работа.

За да е по-ясен, той зададе въпрос към водещата Цветанка Ризова: „ На вас малкия екран споделя ли ви по какъв начин да харчите заплатата си? Надявам се, че Ви заплаща добре, с цел да водите предаването по този добър метод ”. След този коментар, Ризова реши внезапно да смени тематиката на диалога.

Преди това някогашният вицепремиер съобщи, че не може да разяснява работата на държавното управление и оправянето му с рецесиите в страната, а единствено желанията, които те имат. Представителят на ГЕРБ сподели също, че сега властта е в стадий на разбор. „ Това не е неприятно, само че хората чакат от първия до последния си ден едно държавно управление да взема решение действителни проблеми ”, изясни Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР