Томаш Татар се разписа за десети път през сезона за

...
Томаш Татар се разписа за десети път през сезона за
Коментари Харесай

Татар вкара за десети път през сезона, Монреал победи Питсбърг в НХЛ

Томаш Татар се разписа за десети път през сезона за успеха на Монреал с 4:1 като посетител над Питсбърг в среща от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Вратарят на домакините Тристан Джари завърши интервала си без позволен гол на 177:15 минути, което е нов клубен връх. Попадението в интерес на домакините беше осъществено от Джейк Гюнцел още в първата част на дуела. Предишният най-дълъг интервал за вратар на Питсбърг без позволено попадение (173:06 минути) е на Томаш Вокун през 2013 година.

Татар вкара 12:24 минути след началото на втората третина, с което резултатът стана 1:1.

Джоуъл Армия преодоля стража на домакините по-малко от четири минути по-късно, с цел да даде задатък за канадците.

Ший Уебър и Брендън Галахър също яха точни в интерес на отбора на Монреал, спечелил едвам за четвърти път в 12 срещи с Питсбърг.

Кори Прайс направи 33 спасявания пред голинията на Канейдиънс.

Отборът от Канада има три триумфа в последните си четири срещи в Лигата.
Тампа Бей победи с 2:1 като посетител състава на Флорида след попаденията на Стивън Стамкос и Алекс Килърн. Андрей Василевски направи 27 спасявания за спечелилите.

Евгени Дадонов осъществя попадението в интерес на Пантърс. В третия си пореден мач като титуляр Сергей Бобровски се отличи с 46 избавени шута.
Бъфало победи вкъщи първенеца Сейнт Луис с 5:2. Джак Ейхъл означи два гола, а по веднъж се разписаха съотборниците му Сам Райнхарт, Йохан Ларсон и Земгъс Гирдженсъс.

Трой Броуър и Алекс Пиетранджело бяха точни в интерес на Блус. Гостите имат три следващи провали в Лигата. Вратарят Джейк Алън спря 28 удара в интерес на Сейнт Луис.
Нешвил победи с 3:1 вкъщи състава на Сан Хосе. Кейл Джарнкрък се отличи с попадение и асистенция за Предатърс в третата част. Хуусе Сарос направи 24 спасявания за спечелилите.

Ник Бонино и Райън Джонсън също вкараха във вратата на гостите.

Тимо Майер се разписа в интерес на Шаркс, а неговият съотборник Мартин Джоунс се отличи с 28 парирани удара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР