Томас Тухел се изказа доста амбициозно, заявявайки, че Челси може

...
Томас Тухел се изказа доста амбициозно, заявявайки, че Челси може
Коментари Харесай

Тухел: Челси може да завладее света!

Томас Тухел се изрече много амбициозно, заявявайки, че Челси може да завладее света с него.

" Напълно съм сигурен, че имаме способността да победим всеки един тим във Висшата лига и в Шампионска лига. Моя работа е да изведа тима на това равнище допустимо най-бързо “, разяснява Тухел.

" Искам да се съсредоточим върху нашите мощни страни, а не върху нашите недостатъци занапред нататък. Ще се съсредоточа върху невероятната композиция сред опитни играчи, огромни персони и млади и гладни гении “, добави той.

" Свикнал съм да сътворявам специфична сила, с цел да може тимовете, които повеждам да побеждават. Това, което открих тук е доста добър екип, който е угодлив, другарски настроени хора, които са отворени за моите хрумвания “, продължи германецът. "

" Оттук нататък ще се съсредоточим върху нашите мощни страни и качества, които имаме. Ще изградим тим, против който никой няма да желае да играе. “

" Челси постоянно желае да печели титли, от което се схваща, че нашите цели са доста ясно сложени – Висша лига, Шампионска лига и всички купи. Абсолютно ясно е. В момента би трябвало да сме реалисти, че има доста тимове сред нас и топ 4. Много точки изоставаме. Най-важното е да не губим фокус, а да работим всекидневно върху детайлите и напредъка в нашата игра “, сподели още Томас Тухел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР