Томас Тухел разкри, че е бил предупреден предварително, че е

...
Томас Тухел разкри, че е бил предупреден предварително, че е
Коментари Харесай

Тухел: Очаквах Абрамович да си тръгне

Томас Тухел разкри, че е бил предизвестен авансово, че е допустимо притежателят на Челси - Роман Абрамович да напусне клуба.
Макар множеството да останаха сюрпризирани от решението на руснака да продаде клуба, за мениджъра на отбора това не е пристигнало като потрес.

" Когато известието беше оповестено и новините започнаха да се появяват, аз бях в съблекалнята на Лутън. Знаех малко преди този момент за решението, защото, несъмнено съм в непрекъснати контакти с Петър Чех и Марина Грановская. Чудех се по кое време, а не дали ще бъде оповестено това решение. Имахме дълга връзка и диалози, не беше непринудено решение " Окей, продавам клуба ". "

" Трудно е да опиша страстите си. Странно е, тъй като до неотдавна не виждахме това да се случи. За доста дълго време Челси постоянно е бил благосъстоятелност на Роман Абрамович, който е доста прочувствен и буен притежател. Той одобри спорта, който ние толкоз доста обичаме и се отнасяше доста съществено. Това е огромна смяна, не знам по какъв начин да се усещам към нея. Не съм човек, който се опасява, не се тормозя дълго време и се пробвам да приспособявам нещата към моментната обстановка. ", съобщи Тухел.

" Разбира се, тези вести станаха честа тематика на разискване сред футболистите и щаба. Тренираме дружно, приказваме си за това. Аз съм доста благополучен, че мога да работя тук. Няма голяма разлика в случай че притежателят не пристигна на подготовка или на обяд. Към момента всичко е обикновено и по този начин по-лесно ще разберем по какъв начин се усещаме по отношение на обстановката ", добави мениджърът на " сините ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР