Томас Тухел пое Байерн (Мюнхен) на 24 март, след уволнението

...
Томас Тухел пое Байерн (Мюнхен) на 24 март, след уволнението
Коментари Харесай

Първите три стъпки от плана на Томас Тухел в Байерн

Томас Тухел пое Байерн (Мюнхен) на 24 март, след уволнението на предходния ментор Юлиан Нагелсман. Още при идването си на " Алианц Арена " наставникът е съставил собствен проект, който да следва, с цел да постави основите на нова славна епоха за баварците, разкрива " Билд ". Ето и кои са първите три стъпки в този проект:

1. На първо място Тухел ще се концентрира върху сегашния състав и ще опита да реализира оптималното с предоставения му тим до края на сезона.

2. През това време експертът ще направи цялостна оценка на играчите, с които разполага и ще реши кои от тях се вписват в неговата философия и кои ще бъдат освободени. Така той ще е наясно и от какви играчи ще се нуждае за лятната селекция.

3. Третата стъпка ще бъде последователно да стартира да постанова своята философия на работа, която ще продължи да развива и оттатък този сезон и с която ще остави своя отпечатък върху клуба.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Макар да познава множеството играчи в Байерн, явно Тухел към момента се ориентира в обстановката и търси верните позиции на обособените футболисти. В идващите седмици ще проличи по-добре в каква посока той ще желае да поведе отбора и какво може да се чака от лятната селекция на немския гранд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР