Томас Патън подобно на героя от романа на Джон Фоулс

...
Томас Патън подобно на героя от романа на Джон Фоулс
Коментари Харесай

Девойка отряза мераците на младеж и той я превърна в секс робиня

Томас Патън сходно на героя от романа на Джон Фоулс " Колекционерът " бил уверен, че, живеейки в дома му, момичето най-после ще го обикне, написа Мирър.



Той неведнъж изнасилвал жертвата си, която държал в плен в течение на няколко дни като секс робиня. Съдът призна мъжа за отговорен, макар че два други случая на обезчестяване отпреди няколко месеца, не били потвърдени.



Момичето, чието име не се загатва, било прегледано в болница, а прегледът й траял повече от три часа. Изяснило се, че Томас бил захласнат от жертвата си. Нееднократно я заплашвал, че ще нарани фамилията й, в случай че откаже да се среща с него.

След фестивал в Хедърсфилд потърпевшата отишла в дома на 21-годишния Томас в Дейтън, с цел да приказва с него, само че когато влезнала вътре, той заключил вратата и счупил мобилния й телефон. Казал й: " Не, на никое място няма да вървиш. Това ще бъде най-лошата нощ в живота ти. Ще те пребия и изнасиля. "

В течение на идващите часове Томас неведнъж насилвал жертвата си, заплашвайки я с нож. Девойката съумяла да избяга, откакто в дома на обвинения пристигнал татко му. Томас отворил вратата и тя избягала. Пред съда той твърдял, че сексът бил по взаимно единодушие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР