Томас Мюлер, нападателят на Байерн“, е само на попадение от

...
Томас Мюлер, нападателят на Байерн“, е само на попадение от
Коментари Харесай

Мюлер на гол от вечния Топ 10 на Германия

Томас Мюлер, нападателят на „ Байерн “, е единствено на попадение от безконечния Топ 10 на шампионата за купата на Германия. Капитанът на отбора заби хеттрик във вратата на „ Байер “ в Леверкузен при триумфа с 6:2, класирал баварците на край в шампионата. В кариерата си играчът има 27 попадения в конкуренцията, задминавайки легендата на клуба Карл-Хайнц Румениге (25) по този индикатор. Единствено Герд Мюлер има повече голове за „ Байерн “ в шампионата – 78. Още този сезон немският национал може да влезе в десетката, а за задачата би трябвало да се разпише на финала в Берлин на 19 май. Късно нощес трябваше да стане прочут противникът на първенците в мача „ Шалке “ – „ Айнтрахт “.
Статистиката сочи още, че когато Мюлер вкара за купата на страната, „ Байерн “ побеждава. Така е към този момент в 18 следващи срещи.
Класирането на край пък остави живи очакванията на отбора на Юп Хайнкес за требъл. Отборът към този момент си обезпечи шеста поредна купа в Бундеслигата, а също по този начин е и на полуфинал в Шампионската лига. Лошата вест на „ Алианц Арена “ е обвързвана с Артуро Видал. От клуба признаха, че чилиецът пропуща сигурно оставащите мачове от сезона.
В същото време, управлението разгласи огромна вест – Мирослав Клозе се завръща в клуба. Бившият нападател и рекордьор по попадения от финали на международно състезание става треньор на младежката групировка до 17 години. Това ще се случи през лятото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР