Томас Маркъл все повече се отдалечава от дъщеря си, заради

...
Томас Маркъл все повече се отдалечава от дъщеря си, заради
Коментари Харесай

Томас Маркъл за дъщеря си: Меган е силно уплашена!

Томас Маркъл от ден на ден се отдалечава от щерка си, поради честите му участия в медиите. В началото бащата на херцогинята на Съсекс си направи фотография, за която му платили, по-късно описа за връзките на Меган и Хари в ефира на английски ефирен канал, а в този момент даде изявление за The Sun.

В диалог с публицисти Том отбелязва, че мощно претърпява всичко, случило се с щерка му. Според него тя е нещастна от връзката си с Хари. „ Мисля, че моята щерка е мощно уплашена.

Виждам боязън в очите и усмивката ѝ. Наблюдавал съм я през годините по какъв начин се усмихва. Не ми харесва тази Меган, която е станала. Това дори не е роля. Тази усмивка демонстрира болежка. Тя заплаща прекомерно висока цена, по тази причина че се е омъжила за принц “, разяснява Томас.

Бащата на звездата от сериала „ Костюмари “ също декларирал, че въобще не харесва и новия жанр на щерка му. По негово мнение, Меган е замязяла на героиня от ретро филм.

Покрай сходни медийни участия, Томас Маркъл утежни връзките си освен със своята щерка, само че и с кралица Елизабет Втора, която съобщи, че не желае да се среща с него.

На него му е неразрешено да участва на всички събития с присъединяване на неговата щерка и другите членове на кралското семейство.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Bulgaria ON AIR
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР