Томас Маркъл участва в документален филм, в който говори за

...
Томас Маркъл участва в документален филм, в който говори за
Коментари Харесай

Томас Маркъл към Хари и Меган: Жалко, че не умрях, за да се престорите на тъжни - slava.bg

Томас Маркъл взе участие в документален филм, в който приказва за детството на щерка си Меган и по какъв начин връзките им се трансформирали откакто тя се среща с принц Хари. Бащата се включи от вкъщи си в Мексико, а лентата беше излъчена в сряда и събра над 1 млн. фенове. Томас даже сподели фотоси и клипове от ранните години на Меган.

„ Това бяха най-хубавите моменти от живота ми “, признава той. След като родителите на актрисата се разделят, тя отива да живее с татко си в Калифорния. Нещата обаче се трансформират, когато Меган среща Хари. Според думите на Томас, щерка му го е зарязала поради кралското семейство. Той даже не присъстваше и на сватбата сред Меган и Хари през 2018 година.

„ Дъщеря ми изглеждаше отлично. Искаше ми се да бъда с нея в този ден “, споделя Маркъл. Той прибавя, че е завиждал на принц Чарлз, който заведе херцогинята до олтара. „ Признавам си, че даже плаках. До ден-днешен не мога да не помни този миг “. Според Томас, Хари е трябвало да желае персонално позволение за брака, а не да му се обажда по телефона.

Разривът в връзките сред татко и щерка се ускори още повече, когато във вестник „ Mail on Sunday “ се появи писмо, което Меган е изпратила до Томас. В момента херцогинята съди медията за публикуването на персонална информация, нарушаването на авторски права, както и нарушение на отбраната на персоналните данни.

Другата неточност, която разделя още повече двамата е, когато се разбра, че е направил загадка договорка с папараци за фотоси от сватбата. Той се съгласи да покаже по какъв начин се подготвя за церемонията, откакто от двореца помолиха медиите за цялостна поверителност към събитието. „ Това решение ще ме преследва до края на живота ми “.

След това татко и щерка приключват взаимоотношенията си, а няколко дни след сватбата Томас Маркъл получава инфаркт. Това му попречва и да участва на сватбата. След като животът на някогашния холивудски режисьор е вън от заплаха, той получава няколко позвънявания от принц Хари. Според него, херцогът му е споделил, че го е предизвестил да не се забърква с медиите. „ Каза ми, че в случай че го бях послушал, това нямаше да се случи “, твърди Маркъл.
„ Отговорих му: Жалко, че не умрях, с цел да може вие двамата да се престорите на тъжни “.

Томас счита, че няма по какъв начин връзките сред тримата да се оправят. Той към момента не е виждал внука си Арчи, само че твърди, че от фотосите си проличава, че двамата си наподобяват. „ Арчи има моят нос и всякога, когато го погледнат, ще се сещат за мен “. Новината за бременността на Меган стига до татко ѝ по радиото.

Относно решението на херцозите да изоставен кралското семейство, Маркъл признава, че е бил отчаян и потиснат от новината. „ Явно 3 млн. и къща с 26 спални не са задоволителни за тях “, споделя той. Феновете на кралското семейство незабавно се оповестиха в отбрана на Меган и Хари и упрекнаха Томас, че прави всичко това за пари.

В отговор, той вини щерка си, че не се е погрижила за него. „ В момента всички те са ми длъжници. Кралското семейство ми е задължено. Хари ми е длъжен. Меган ми е задължена. Трябва да бъда заплатен по тази причина, през което прекосих. Дъщеря ми даде обещание, че ще се грижи за мен, когато остарея. Е, остарях – време е да се погрижиш за баща “.

Въпреки че сега тримата са доста по-близо един до различен, Томас не счита, че те ще се виждат постоянно. Меган и Хари се реалокираха да живеят в Канада, а някогашният режисьор живее в Мексико. „ Мисля, че идващия път, когато ще се забележим, аз ще бъда в ковчег “.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР