Томас Маркъл - отчужденият баща на Меган Маркъл, обвини дъщеря

...
Томас Маркъл - отчужденият баща на Меган Маркъл, обвини дъщеря
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл я срази с тези думи! СНИМКИ

Томас Маркъл - отчужденият татко на Меган Маркъл, упрекна щерка си, че "обезценява " английското кралско семейство.

Маркъл насочва упрека към отчуждената си щерка в фрагмент от изявление, публикуван ден откакто от Бъкингамския замък оповестиха, че принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент няма да бъдат работещи членове на кралската фамилия, няма да употребяват купите "кралски височества " и няма да получават публични средства, съобщи Ройтерс.

Бащата на Меган Маркъл готви нечовечен удар против щерка си

Монархията беше хвърлена в ужас по-рано през месеца, когато Хари и Меган оповестиха, че се отдръпват от отговорностите си на старши членове на кралското семейство и имат намерение да водят самостоятелен живот, прекарвайки огромната част от времето си в Северна Америка.

Томас Маркъл счита също, че 38-годишната Меган е захвърлила фантазията на всяко момиче да стане принцеса.



"Разочароващо е, тъй като тя в действителност получи това, за което мечтае всяко момиче - да стане принцеса, а в този момент го захвърля, както наподобява, за пари ", споделя отчужденият татко.

Интервюто за документален филм на Ченъл 5 е снимано откакто принц Хари и Меган оповестиха, че се отхвърлят от статута на старши членове на кралската фамилия. Целият филм ще бъде излъчен през "идните седмици ".

Томас Маркъл разказва английското кралско семейство като една от най-великите и "трайни " институции, допълвайки, че когато Хари и Меган са се оженили през май 2018 година, са поели ангажимент да бъдат част от нея и да я съставляват.

Според него с решението си двойката е направила кралското семейство да наподобява "евтино ", като "стока от Уолмарт с корона ".

"Нелепо е. Не трябваше да го вършат ", споделя Томас Маркъл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР