Томас Маркъл, бащата на Меган, херцогинята на Съсекс, е готов

...
Томас Маркъл, бащата на Меган, херцогинята на Съсекс, е готов
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл ще се радва да я види, дори и в съда

Томас Маркъл, бащата на Меган , херцогинята на Съсекс, е подготвен да се изправи против щерка си в съда, заяви Ройтерс.

Той сподели още, че тя и принц Хари са наранили кралица Елизабет Втора с изненадващото си решение да се откажат от кралските си задължения.

Хари и Меган се споразумяха с кралицата отсега нататък да не извършват функционалностите на висши членове на английското кралско семейство поради желанието си да се устоят сами и да открият своя " прогресивна нова роля ".

" Смятам, че нараниха кралицата, считам, че нараниха кралското семейство и това не е добре ", сподели Томас Маркъл в изявление за предаването " Добро утро, Англия " на Ай Ти Ви.

" Решението да се отделят от кралското семейство е доста объркващо, не мисля, че някой го схваща и осъзнава по какъв начин и за какво се случи това - то просто няма смисъл ", сподели Томас Маркъл.-->

Той живее в Мексико и в редица тв изявленията подлага на критика щерка си, като изяснява, че това е единственият метод да поддържа връзка с нея. Меган Маркъл не разяснява връзките с татко си, само че нейни другари споделиха пред сп. " Пийпъл " предходната година, че татко й не търси контакти с нея и че тя е доста смутена от дейностите му.

Томас Маркъл не участва на сватбата на Меган и Хари през 2018 година поради здравословни проблеми и от този момент щерка му не поддържа връзка с него. Баща й твърди, че в никакъв случай не се е срещал с принц Хари, нито с внука си Арчи.

Томас Маркъл може да се срещне с щерка си в съда. Тя съди в. " Мейл он сънди " за изявления в нарушаване на нейните съществени права и авторските й права по отношение на писмо, което тя е изпратила на татко си. Вестникът счита да го притегли като очевидец.

" Ако се срещна с тях в правосъдната зала, ще е отлично - най-малко най-сетне ще ги срещна, само че не желая да водим борба ", сподели Томас Маркъл. Той твърди, че е помолил вестника да разгласява писмото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР