Томас Фабиано изхвърли от US Open 2019 Поставения под №4

...
Томас Фабиано изхвърли от US Open 2019 Поставения под №4
Коментари Харесай

Томас Фабиано победи Доминик Тийм, Карен Хачанов също напусна US Open 2019

Томас Фабиано изхвърли от US Open 2019 Поставения под №4 Доминик Тийм (Австрия). Италианецът е прочут в България със загубите си от Григор Димитров на Australian Open 2019 и в квалификациите за Geneva Open през май.
 Всички резултати от US Open 2019 Обновена
Всички резултати от US Open 2019

Григор Димитров стартира с победа против италианския деец Андреас Сепи

Тийм не се усещаше добре поради прекарано вирусно заболяване, което личеше от придвижването му на корта. Той пропусна " Мастърс " 1000 в Синсинати, само че явно още не се е възстановил.

Фабиано летеше по корта през третата и четвъртата елементи и си обезпечи конфликт с играещия за Казахстан руснак Бублик. На " Ролан Гарос " точно Бублик беше на прага да отстрани финалиста Тийм.
 Снимка 440275
Източник:

Канадацът Вашек Поспишил реализира първа победа в тура за годината, надделявайки №9 в схемата Карен Хачанов (Русия) с 4-6, 7-5, 7-5, 4-6, 6-3. Намиращият се на 216-а позиция в ранглистата на ATP взе участие в конкуренцията с правилото за " протектед ранкинг ". Той направи 15 аса и съумя да осъществя 53 уинъра против фаворизирания руснак.

Това е победа №5 за Поспишил против представител на Топ 10 от 31 изиграни мача.

" Работих доста крепко във фитнеса преди да направя завръщането си. Но един мач е нещо напълно друго. Когато адреналинът се качи е друго. Супер благополучен съм, че не преставам напред ", показа Поспишил.

Американецът Тенис Сандгрен постави завършек на представянето на френския деец Жо-Вилфред Цонга във " Флашинг Медоу " и ще играе на следващия ден с Вашек Поспишил. Сандгрен направи поврат в четиричасов трилър с 1-6, 6-7(2), 6-4, 7-6(5), 7-5.

" Тенисът е сложен. Тенис играе страховит тенис. Той е доста здрав, Има положителни резултати в " Големия шлем ". Очевидно, че работи добре физически. Върна се след два изгубени сета. Ще бъде страховит конкурент ", показа Поспишил мнението си за идващия си противник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР