Тома Здравков беше през цялото време най-добрият в Като две

...
Тома Здравков беше през цялото време най-добрият в Като две
Коментари Харесай

Тома по-унизен не се е чувствал в живота си! Проклина деня, в който срещна Маги Халваджиян

Тома Здравков беше от самото начало най-хубавият в „ Като две капки вода “, само че непрестанното „ рязане “ от журито го разколеба в края и не съумя да завоюва автомобила. По всичко проличава, че рок артистът се усеща ощетен от крайния резултат.

Главната причина за този извод е, че Тома не чества с останалите от екипа след финала на шоуто, а се прибра. Това съгласно мнозина недвусмислено приказва, че е афектиран, че не завоюва.

Няма по какъв начин да не е афектиран, защото цялостен сезон правеше най-хубавите облици, а завоюва едвам два пъти. Спечели единствено в облиците на Данчо Караджов и Славка Калчева. Той направи съвършено и Меди, и Тина Търнър, само че тогава скандално не му дадоха успеха.

Всичко това приказва, че Маги Халваджиян от самото начало е бутал различен участник в лицето на Владо Михайлов. Бутонът на шанса все избираше за него мъжки облици, а за Тома доста постоянно женски, единствено и единствено да го провалят.

Рокаджията чак след финала си дал сметка за всичко това. Той останал извънредно шокиран, че дори не е втори, а приключи трети, откакто Керана го изпревари. Това дефинитивно го убедило, че всичко е нагласено и се зарекъл повече да не приема оферта на Халваджиян.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР