Тома Мюние сподели, че очаква с нетърпение четвъртфиналите на Мондиал

...
Тома Мюние сподели, че очаква с нетърпение четвъртфиналите на Мондиал
Коментари Харесай

Мюние: Срещата с Бразилия е нашият финал на Мондиала

Тома Мюние показа, че чака с неспокойствие четвъртфиналите на Мондиал 2018. 26-годишният футболист бе прям, че няма визия по какъв начин би могъл да спре водача на Бразилия - Неймар.

" Нямам концепция по какъв начин да го спра. Той е доста непредсказуем. Неймар е може би най-хубавият футболист, с който или против който съм играл. Няма значение, ще се опитам да дам най-хубавото.

Знам, че имаме късмет, само че също по този начин съм наясно, че няма да бъде по никакъв начин елементарно да ги спрем. И не приказвам единствено за Неймар. Те имат Филипе Коутиньо, Роберто Фирмино, Габриел Жезус, Марсело, въобще вижте им целия тим.

Бразилия разполага с доста качество в редиците си. Ще бъде комплицирано, тъй като се изправяме против може би най-силния отбор в света. Имаме шансове, само че ще бъде доста комплицирано. Очаквам тежък дуел. Ние не сме измежду любимците на Световното състезание. За да победиш Бразилия, би трябвало да се представиш не на 100, а на 120 % в психически и физически проект. За Белгия този мач се явява край. Знаем, че имаме своите качества и колективизма, с които да ги победим ", сподели Мюние.

 Белгия обърна Япония и е на четвъртфинал!
Мач за историята! Белгия възкръсна против Япония и стигна до зрелищен поврат в 94-ата минута!

Резервите Фелайни и Шадли донесоха трагичния триумф с 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР