Тома Биков се ядоса много на въпрос от водещите на

...
Тома Биков се ядоса много на въпрос от водещите на
Коментари Харесай

Тома Биков се ядоса: Ама как да гласуваме против Гешев?

Тома Биков се ядоса доста на въпрос от водещите на утринния блок на Нова телевизия, които го попитаха допустимо ли е в името на решаването на политическата рецесия ГЕРБ да трансформират позицията си по отношение на Иван Гешев като основен прокурор. Мира Иванова и Виктор Николаев сложиха депутата в хипотетична обстановка, в която Политическа партия се съгласят да ръководят с партията на Бойко Борисов, само че изискат промяната на Гешев.

„ Ама по какъв начин да гласуваме срещу Гешев? ”, възмути се Биков. „ Бетон ли е Гешев за ГЕРБ? ”, попита Николаев. „ Какво като не е Гешев, а Петров? ”, опонира го националният представител.

Седем месеци гледахме по какъв начин не се прави правосъдна промяна, ние ще предложим същинска, добави Тома Биков. „ Как по този начин бетон ли е Гешев при нас? Ами той в Конституцията е бетон! Висшият правосъден съвет го прави това. Докато желаете от партии да махат и поставят основен прокурор, няма да има правосъдна промяна! ”, съобщи разпалено представителят на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР