Тома Биков и други негови колеги от ГЕРБ са пред

...
Тома Биков и други негови колеги от ГЕРБ са пред
Коментари Харесай

Биков: Пусналият прессъобщението от МВР явно е употребил алкохол. Очаквам не само хора от ГЕРБ, а всеки да бъде арестуван

Тома Биков и други негови сътрудници от ГЕРБ са пред ареста, в който е някогашният министър председател Бойко Борисов. Преди минути той съобщи в ефира на " Нова телевизия " че нямат вести от водача си.

" Новини няма по какъв начин да имаме, само че оставаме тук до момента в който господин Борисов бъде освободен от ареста. Това е интензивно мероприятие на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като единственото съображение доколкото разбираме от юриста на господин Борисов той да бъде задържан са показания на Кирил Петков дадени през вчерашния ден в 11,30 ч. в Министерски съвет. Вместо да има съвещание на Министерски съвет, господин Петков дружно с господин Василев, който го е направлявал, тъй като Петков е в некадърност да организира някакви действия самичък, е дал показания на служител на реда. После е разпоредил на Бойко Рашков по тези показания, които са доста смешни апропо, защото няма никаква връзка с това, да бъде задържан Борисов. После беше пуснато прессъобщение на Министерство на вътрешните работи, което по-късно беше изтрито. В него пишеше за 120 ареста, за европрокуратура. Според мен някой там е използвал алкохол този, който го е пуснал, пък след това се е наложило да го трие ", сподели той.

" Няма европрокурори в тази ситуация. Борисов е задържан за същото, за което беше разпитван преди три месеца. Сега го разпитват отново, несъмнено чакат някакви разнообразни отговори да получат. Очаквам освен хора от ГЕРБ, а всеки да бъде задържан, тъй като с основанията по които е задържан Борисов, може да бъде задържан безусловно всеки. Просто господин Петков може да отиде и за някой различен да даде показания. Те неговите показания са, че е чул някои неща. Той и за вас може да каже, че този човек не му е чист косъма, и ще влязат във вас и ще ви арестуват. Аз да ви кажа почтено дори не можах да допускам, че вършат тази груба неточност, само че в този момент ще би трябвало да си платят цената. Ние сме в корав курс към предварителни избори. Имаме си корав народен щаб и от през днешния ден започваме да действаме в тази посока по най-различен метод. Предстои да си създадем програмата. Ще вършим освен митинги. С всички средства ще вървим към това. Това ръководство не е способно по никакъв метод да се оправи със комплицираната обстановка, в която се намира България. Настоящото ръководещо болшинство от през днешния ден нататък по никакъв метод не може да разчита на наши поддържа по нито един въпрос ", безапелационен бе Биков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР