Том Уилсън вкара гол, но отново се замеси в инцидент,

...
Том Уилсън вкара гол, но отново се замеси в инцидент,
Коментари Харесай

Хеттрик на Бекстрьом донесе победата на Вашингтон над Ню Джърси в мач с девет гола

Том Уилсън вкара гол, само че още веднъж се замеси в случай, а Никлас Бакстрьом осъществя хеттрик за първенеца Вашингтон при победа с 6:3 против Ню Джърси в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). По този метод Капс завоюваха седми следващ мач и останаха първи в Столичната дивизия с точка пред Кълъмбъс.

Washington won its seventh straight game on Friday night, downing the Devils 6-3 at Capital One Arena. #ALLCAPS #CapsDevils https://t.co/t1peJOjOZD
— Washington Capitals (@Capitals) December 1, 2018
Уилсън вкарва за седми път в девет мача, откакто се завърна в отбора след наказване. Дясното крило на първенеца в Националната хокейна лига Вашингтон беше осъден за 20 мача поради нелоялен удар по време на мач от предсезонната подготовка. Уилсън блъсна в главата Оскар Сундквист от Сейнт Луис. Впоследствие наказването му беше понижено на 14 мача. Срещу Ню Джърси Уилсън получи петминутно наказване поради удар в главата против Брет Сини 2:21 минути преди края на втората част.

Still buzzin' off that @Enterprise Back-Trick! #ALLCAPS pic.twitter.com/1NRVulFpVb
— Washington Capitals (@Capitals) December 1, 2018
Никлас Бакстрьом вкарва хеттрик в НХЛ за първи път от 13 декември 2014 година. Той направи и една асистенции. Андре Бураковски и Алекс Овечкин вкараха останалите попадения за първенците, а Брейдън Холтби приключи с 33 спасявания. Овечкин добави и две асистенции, а с попадението си към този момент има 626 гола в Лигата и се изкачи на 15-о място във безконечната класация на реализаторите в НХЛ. Травис Заяц, Нико Хипиър и Маркус Йохансон се разписаха за Ню Джърси.

THE BACKY HATTY! #ALLCAPS pic.twitter.com/pq1weFQnH1
— Washington Capitals (@Capitals) December 1, 2018
Флорида победи Бъфало с 3:2 след продължение с гол на Александър Барков 2:26 минути преди края на добавеното време. Джаред МакКан и Евгени Дадонов също се разписаха за Флорида, а за Бъфало точни бяха Сам рейнхарт и Джеф Скинър. Колтън Парайко беше прецизен в 94-ата секунда на продължението и донесе триумфа на Сейнт Луис над Колорадо с 3:2. С два гола на Микаел Беклунд калгари разгроми Лос Анджелис с 4:1. Анахайл завоюва против Каролина с 2:1 след продължение с надвит гол на Райън Гецлаф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР