Том Уилсън вкара 8:13 минути преди финалната сирена и Вашингтон

...
Том Уилсън вкара 8:13 минути преди финалната сирена и Вашингтон
Коментари Харесай

Вашингтон победи Чикаго и оглави Столичната дивизия

Том Уилсън вкара 8:13 минути преди финалната сирена и Вашингтон победи с 5:3 Чикаго, с цел да поеме еднолично водачеството в Столичната дивизия на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Капс са с актив от 12 точки и по две пред Питсбърг и Каролина.

Уилсън получи шайбата от Карл Хагелин по лявото крило и вкара на Кори Крофърд третия си гол за сезона, с който Вашингтон поведе с 4:3. Ларс Елер оформи крайния резултат на празна мрежа, а преди този момент за Вашингтон се разписаха Ти Джей Оши, Ник Дауд и Алекс Овечкин. Брейдън Холтби избави 41 удара, а Хагелин приключи с две асистенции.

Дрейк Каджула, Доминик Кубалик и Патрик Кейн бяха точни за Блекхоукс, Александър Нюландер приключи с две асистенции, а Кори Крофърд блокира 25 удара на вратата си.
Зак Паризи вкара решаващия гол в средата на последната третина и Минеоста надделя Монреал с 4:3 за едвам втората си победа от началото на постоянния сезон. Джейсън Зъкър, Маркъс Фолино и Брад Хънт също бяха точни за Уайлд, а Деван Дъбник избави 29 удара.
Брок Бьозер и Джей Бийгъл вкараха голове късно в първата третина и Ванкувър победи с 3:2 Ню Йорк Рейнджърс. Бо Хорват означи при започване на срещата, а Елиас Петерсон приключи с две асистенции за Канъкс, които завоюваха за пети път в последните си шест мача.
Кайл Конър и Патрик Лейн бяха точни при дузпите за победа на Уинипег с 1:0 против Ойлърс, с което Джетс завършиха серия от три следващи загуби. Конър Хелебюк пък направи 28 спасявания за първия си шътаут за сезона.

Микаел Беклунд заби победната шайба 11:03 минути преди края на мача за 2:1 в интерес на Калгари против Анахайм. Кам Талбът избави 29 удара за Флеймс, а Беклунд получи шайбата от Матю Ткачук при офанзива двама на един и се разписа от десния фейсоф кръг за крайния резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР