Том Круз твърде нисък за лейди Даяна? Невероятният анекдот за

...
Том Круз твърде нисък за лейди Даяна? Невероятният анекдот за
Коментари Харесай

Том Круз е бил твърде нисък за лейди Даяна?!

Том Круз " прекомерно невисок " за лейди Даяна? Невероятният виц за тяхната среща в Съединени американски щати

По мотив излизането на новия му филм " Топ Гън: Маверик " Том Круз предложения принц Уилям и Кейт Мидълтън на специфична прожекция. Това беше мотив някогашен к ралски готвач да си спомни за изненадващата среща сред артиста и лейди Даяна.

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън ще бъдат поканени на специфична кино прожекция.

Том Круз, прочут с функциите си в " Топ Гън " и сагата " Мисията невъзможна ", предложения двойката на специфична прожекция на новия си филм. 36 години по-късно " Топ Гън " скоро ще получи продължение, озаглавено " Маверик " (по името на героя, изигран от американския артист в първата част).

 10 основни дати от живота на принцеса Даяна

" Том ги посрещна и сподели, че се надява да им хареса да гледат кино лентата толкоз, колкото на него му е харесало да го прави ", споделя източник пред вестник The Sun. Херцогът на Кеймбридж, който по време на военната си работа е бил водач в Кралските военновъздушни сили, е огромен обожател на истинския филм и на творчеството на Том Круз, с който се среща през 1995 година

По това време принц Уилям може да е бил единствено на 13 години, само че към този момент е бил огромен почитател на американския артист и по тази причина дружно с майка си лейди Даяна и брат си принц Хари отиват в студиото Пайнууд, на няколко километра от Лондон, където по това време се снима първият филм " Мисията невъзможна ". Но съгласно Дарън Макгрейди, до момента в който принц Уилям е ходил там като млад почитател, майка му е имала друго на разум.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР