Том Круз се връща към снимките на филма Мисия: Невъзможна“,

...
Том Круз се връща към снимките на филма Мисия: Невъзможна“,
Коментари Харесай

Том Круз подновява снимките на “Мисията: Невъзможна“ във Великобритания

Том Круз се връща към фотосите на кино лентата „ Мисия: Невъзможна “ , единствено че те няма да продължат както в началото беше планувано – във Венеция - а във Англия, оповестява „ Контактмюзик “. Това се случва откакто държавното управление даде зелена светлина за обновяване на производството на филми.
Очаква се да бъдат продължени фотосите на седмата и осмата част от екшън поредицата, които бяха спрени през март поради световната пандемия от ковид.

Том организира видеоразговор с министъра на културата Оливър Даудън, който удостовери, че основателите на филми са освободени от карантинните правила за идващите от избрани страни. Актьорът изясни по какъв начин това ще разреши на блокбастъра да възобнови фотосите в студията на „ Warner Bros “ в Лийвсдън, Хартфордшир.
 

— Variety (@Variety)

Доудън написа в Туитър: „ Новото освобождение от наредбите за карантина за основателите на филми значи, че можем да стартираме още веднъж да вършим най-хубавите блокбастъри. Страхотно бе да приказвам с Том Круз предишния уикенд за това по какъв начин камерите още веднъж ще проработят за „ Мисията: Невъзможна 7 “.''
Политикът добави: „ Най-големите международни блокбастъри и телевизионни излъчвания от висок клас се вършат във Англия “.

Актьорите и екипът на плана ще би трябвало да работят в отдалечено и затворено пространство и би трябвало да пътуват единствено до тяхното място за настаняване и мястото на фотосите, като не им е разрешено да посещават публични места.

Круз, 58-годишен, е видян през последните дни да показва своите мотокрос умения и да лети с хеликоптер към провинция Оксфордшир в подготовка за завръщане към ролята на Итън Хънт.

Саймън Пег също е подготвен с ролята си на Бенджи Дън в идния филм и разкри, че има предпочитание да взе участие в новия галактически план на Круз.

50-годишният артист сподели: „ Бих желал да отида в космоса, би било необикновено! Но би трябвало също да се намерения и за фамилията и сигурността. Том в никакъв случай не прави нищо неразумно и всичките му каскади са подробно проектирани, репетирани и премислени. Ако го направи, ще бъде в действителност безвредно. “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР