Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма

...
Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма
Коментари Харесай

Том Круз иска още от Мисията невъзможна

Том Круз възнамерява да бъдат снимани още минимум два-три кино лентата от поредицата "Мисията невъзможна ", само че режисьорът Кристофър Маккуори не знае дали ще работи над тях, заяви Контактмюзик. 55-годишният артист още веднъж е в облика на Итън Хънт в шестия филм от поредицата, озаглавен "Мисията невъзможна: Разпад ". Круз счита, че неговият персонаж има още какво да покаже пред феновете.
седем киновечери с най-хубавото от Том Круз ще имат опция да гледат феновете на bTV Cinema. Българската тв премиера на "Джак Ричър: Не се връщай " ще е през днешния ден, 25 юни. Кинопанорамата на филмовия канал продължава във вторник със "Съучастникът " (Collateral). Култовият трилър "Интервю с върколак " ще се излъчи в сряда. Фантастичният престъпен екшън "Специален отчет " е в четвъртък, 28 юни. А новаторското кинематографично събитие "Забвение " ще може да се гледа в петък. През уикенда звездата на Том Круз ще изгрее в епичната сага "Последният самурай " в събота, а в неделя е историческата класика "Роден на четвърти юли ".
Том Круз е определян за една от най-големите кино звезди в наши дни. Роден е през 1962 година, има три сестри и през детските му години неговото семейство постоянно пътува. Още преди да навърши 15, сменя повече от 10 учебни заведения в Съединени американски щати и Канада. Когато е на 14 години, фамилията му се заселва за непрекъснато в Ню Джърси. Като възпитаник постъпва в семинария с концепцията да учи за духовник, само че влечението му към актьорската специалност го кара да изостави това начинание.
След като приключва гимназия, се реалокира в Ню Йорк. Първата си кино роля - второстепенна, Том Круз получава през 1981 година Но не закъсняват и огромните оферти. С филмите, в които взе участие през 90-те години, слага връх като първия артист в света, взел участие поредно в пет ленти с доходи над 100 млн. $.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР