Том Круз демонстрира супер форма, но и някои изненадващи разлики

...
Том Круз демонстрира супер форма, но и някои изненадващи разлики
Коментари Харесай

Том Круз е все така секси и в супер форма в продължението на „Топ Гън“

Том Круз показва супер форма , само че и някои изненадващи разлики от първата си изява в ролята на парещ водач от флота във филм, в който липсва последователното напрежение на оригинала от 80-те години.

В първия " Топ Гън " от 1986 г . - тази класика от времето на Студената война - водачът на изтребител от американските военноморски сили лейтенант Пийт

" Маверик " Мичъл е упрекнат, че разрешава на егото си да надделее поради неустоимия външен тип. В продължението на кино лентата Маверик, изигран от Том Круз, изненадва с безусловно непокътната физическа форма, като в началната сцена неразумно тества грамаден стелт изтребител със скорост от 10 маха, обратно на заповедите на гръмогласния офицер на земята (в ролята Ед Харис), който е заставен да признае, че той " има топки ".

Почти 40 години след първия филм, режисиран от Тони Скот, Маверик към момента е бърз, само че в действителност по-съсредоточен и по-спокоен, и към момента в съвършена форма и влюбен в летенето. Режисурата е поета от Джоузеф Косински, прочут с цифровите си резултати и фантастиката, а сюжетът е дело на Ерен Крюгер, Ерик Уорън Сингър и дългогодишния помощник на Круз, Кристофър Маккуори. През 2022 година Маверик към момента е единствено капитан, до момента в който до момента има късмет да стане адмирал. Въпреки неприятното си държание, той е почитан от същинските летци и мразен от командващите и е предпазен от трайната си дружба с някогашния си съученик и противник Айсмен, който в този момент е адмирал. Вал Килмър се включва с епизодична роля.

Неизбежната рецесия е двойна. Военноморските сили би трябвало да обезпечат първокласен екип от водачи, които да извършат набег против скришен цех за нуклеарно обогатяване. Командващият офицер Циклон (Джон Хам) има деликатната дипломатическа задача да каже на Маверик да образова ново потомство очарователни млади водачи, без самият той да се причисли към тях в небето. Още по-сложно е, че в новото попълнение е включен Брадли " Рустър " Брадшоу (Майлс Телър), синът на Гус, изигран от Антъни Едуардс в първия филм: Маверик е негов другар и крило, за чиято орис мнозина (включително Рустър) към момента упрекват него. Но не можеш да се сърдиш на Маверик или да го държиш на земята дълго време.

В този филм има доста рокендрол екшън, само че необичайно, че го няма напрежението, което преди време караше момчетата да се редят на опашки пред кабинките за набиране на личен състав във флота. Още по-странно е, че филмът в действителност е по-малко напредничав във връзка с въпросите, свързани с пола, в сравнение с истинският филм, който въпреки всичко слага жена отпред: астрофизикът Шарлот Блекууд, изиграна от Кели Макгилис, е инструктор. Сега отпред е Маверик, а под негово управление е единствено една жена водач. Макгилис явно не е поканена да се завърне и героинята ѝ изобщо не се загатва. Любовният интерес на горещия Маверик този път е ориентиран към приятна жена, която ръководи локалния бар, изцяло неблагодарна роля за Дженифър Конъли.

Но къде, о, къде са полуголите борби в съблекалните с момчета с кърпи към кръста? Момчетата, които се съревновават между тях, само че се нуждаят един от различен? Ами на никое място. Конфронтациите се случват в по-здравословни, открити условия: най-много в бара на Конъли и в здравословна добродушна игра на плажен футбол за сближение на екипа.

Въпреки това звезди като Круз постоянно имат чудодейно въздействие върху фен я, изключително проявено тук в същински трогателна сцена с Килмър. Сега желая да го видя и в продължението на „ Risky Business ” и още веднъж да танцува по гащи.

Топ Гън: Маверик " се прожектира на филмовия фестивал в Кан и излиза на 26 май в Австралия и на 27 май в Съединени американски щати и Англия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР