Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с

...
Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с
Коментари Харесай

Том Ханкс и Рита Уилсън - 35 години от сватбата

Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с трогателен пост в обществените мрежи.

" 35 години брак. 30 април 1988 година Любовта е всичко ", написа Уилсън в обява в Twitter и Instagram.

Холивудският артист Ханкс и актьорката, певица и кино продуцент Уилсън имат две деца - Чет и Труман Ханкс.

През 2015 година Ханкс разкрива, че е почувствал мигновена искра с Уилсън, когато е помолен да изясни дълголетието на връзката им.

" Мисля, че крайният резултат е, че се оженихме по всички верни аргументи ", сподели Ханкс, артист, притежател на " Оскар ", прочут най-много с присъединяване си в шлагера " Форест Гъмп " от 1994 година, военния филм " Спасяването на редови войник Райън " от 1998 година и " Хвани ме, в случай че можеш " от 2002 година

 

 Двамата вземат участие в сантименталната комедия " Безсъници в Сиатъл " от 1993 година, а Уилсън продуцира редица филми, в това число " Моята огромна дебела гръцка женитба " през 2002 година По-късно тя стартира музикална кариера, като през 2012 година издава дебютния си солов албум " AM/FM ".

Двойката оцелява след конфликт с ковид при започване на пандемията, като през март 2020 година афишира, че е била инфектирана в Австралия.

Те документират прекарването си в карантината, а Ханкс става прям бранител на потреблението на маски за попречване на разпространяването на инфекцията.

Двойката става гръцки жители през юли 2020 година, като получава чисто нови паспорти.

Уилсън, който е частично грък, и Ханкс, приел гръцката православна религия, постоянно са забелязвани да прекарват ваканциите си в Гърция, където имат и парцел на остров Антипарос.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР