Том Форд, който е и режисьор на два филма, на

...
Том Форд, който е и режисьор на два филма, на
Коментари Харесай

Дизайнерът Том Форд напусна Том Форд

Том Форд, който е и режисьор на два кино лентата, на едно от празненствата на " Оскарите " през 2019 година

Американският фешън дизайнер Том Форд публично се отдръпна от поста креативен шеф на стилната къща, носеща неговото име, откакто тя бе закупена от американската компания Estee Lauder. Два дни по-рано стилният дизайнер показа най-новата си сбирка дамски дрехи, основана за Tom Ford - марката, която той самичък сътвори през 2005 година

От Estee Lauder през вчерашния ден оповестиха, че са завършили покупката на Тom Ford и цялата ѝ интелектуална благосъстоятелност. Сделката, която беше оповестена от страните в средата на ноември 2022 година, беше оценена на 2,8 милиарда $.

В настрана прессъобщение бе разгласен новият управнически екип на Tom Ford. Гийом Жезебел е назначен за основен изпълнителен шеф, а Питър Хокинс - за креативен шеф. Ръководителят на отдела за мода ще бъде назначен през юли. Том Форд и Доменико Де Соле, който до момента беше ръководител на Tom Ford International, ще работят като консултанти на марката до края на тази година, след което създателят дефинитивно ще приключи връзките с някогашната си фешън къща.

Преди да сътвори своя лична марка, 61-годишният Том Форд е работил за " Гучи " и " Ив Сен Лоран ".

Инфо: segabg.com

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР