Том Елис ще се завърне като Луцифер, след като едноименния

...
Том Елис ще се завърне като Луцифер, след като едноименния
Коментари Харесай

Нетфликс спаси "Луцифер"


Том Елис ще се завърне като Луцифер, откакто едноименния сериал беше платен от Нетфликс.

По-рано тази година от "Фокс" оповестиха, че ще спрат фотосите.

Така че „ Луцифер ” ще заживее втори живот в Нетфликс. След новината, че сериалът е бил преустановен от "Фокс" почитатели в обществените мрежи започнаха акция за това телевизия или платформа за лъчение на сериали и филми да #Спаси Луцифер. Сега техните стремежи бяха чути и се чака Том Елис и Лорън Джърман да се завърнат дружно със сериала.

Базиран на едноименния комикс на Нийл Гейман, Сам Кийт и Майк Дрингенберг, „ Луцифер ” следва основния изверг от момента, в който взема решение да напусне работата си на шеф на Ада и да стартира да живее измежду „ естествените ” хора на Земята. Управлявайки нощен клуб, той съумява да се запознае с детектив Клои Декър и двамата се впускат в многочислени следствия на всевъзможни закононарушения от битов и извънреден темперамент.

Все още не са известни елементи нито за сюжета, нито за датите, на които би трябвало идващият 4-ти сезон да стане факт, само че почитателите на сериала знаят, че 3-ти сезон завърши, тъй че остави място за много значими и значими неща. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР