Том Брейди все още не е решил дали да сложи край на кариерата си

...
Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига
Коментари Харесай

Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига Том Брейди е решил да сложи край на професионалната си кариера, куотърбекът на Тамп Бей Бъканиърс все още не е взел окончателно решение.
Том Брейди и съпругата му Жизел Бюндхен
Първоначално ESPN съобщи, че 44-годишният Брейди спира с американския футбол, а малко след това компанията на играча потвърди новината в Туитър. Последваха множество поздравления и благопожелания към Брейди в социалните мрежи от цял свят, но впоследствие съобщението в Туитър бе изтрито, а агентът на Брейди Дон Ий заяви, че единствено самият играч може да потвърди плановете си за бъдещето.

Според двама анонимни източници седемкратният победител в Супер Боул, който има договор с Тамп Бей до 2022 година, е провел телефонен разговор с генералния мениджър на отбора Джейсън Лихт и му е обяснил, че все още не е взел крайно решение. Твърди се, че Брейди, който все още играе на много високо ниво, има желание да прекарва повече време със своята съпруга - супермодела Жизел Бюндхен - и трите им деца.


Tom Brady called the Bucs late this afternoon to inform them he's not even close to making a decision about retirement, according to a source.
— Jeff Howe (@jeffphowe)

"Разбирам спекулациите за бъдещето на Том. Без да коментирам точността или неточността на публикуваната информация, Том е единственият човек, който може точно да заяви плановете си. Той разбира реалността на футболния бизнес и планирането на график, така че това ще се случи скоро", коментира Ий.

По-късно в нова информация от ESPN и официалния сайт на Лигата се твърди, че Брейди планира да обяви оттеглянето си от спорта по време на Супер Боул на 14 февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР