Том Брейди от Тампа Бей Букъниърс и Аарън Роджърс от

...
Том Брейди от Тампа Бей Букъниърс и Аарън Роджърс от
Коментари Харесай

Том Брейди и Аарън Роджърс попаднаха в отбора на десетилетието в НФЛ

Том Брейди от Тампа Бей Букъниърс и Аарън Роджърс от Грийн Бей Пакърс са куотърбеците в идеалния тим на второто десетилетие на XXI век, оповестиха от Националната футболна лига (НФЛ) и " Залата на славата на професионалните футболисти ".

Брейди беше един от осемте състезатели, получи стопроцентова поддръжка от гласуващите, дружно с някогашния ляв такъл на Кливланд Браунс Джо Томас, защитния енд на Хюстън Тексанс Джей Джей Уот, отбранителния такъл на Лос Анджелис Рамс Аарън Доналд, лайнбекъра на Денвър Бронкос Вон Милър, рънинг бека Вашингтон Редскинс Ейдриън Питърсън, кикъра на Балтимор Рейвънс Джъстин Тъкър и някогашния му съотборник - офанзивния гард Маршал Янда.

За 42-годишния Брейди това е второ сходно самопризнание, откакто шесткратният първенец в НФЛ бе определен в идеалния тим и на първото десетилетие.

55-членният тим бе определен от специфичен комитет от 48 членове на " Залата на славата на професионалните футболисти ".

Двамата най-хубави треньори в интервала 2010-2019 година, избрани от комитета, са наставникът на Ню Инглънд Пейтриътс Бил Беличик и този на Сиатъл Сийхоукс Пийт Керъл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР