Том Брейди и Жизел Бюндхен изглеждаха като една от най-стабилните

...
Том Брейди и Жизел Бюндхен изглеждаха като една от най-стабилните
Коментари Харесай

Страда ли още по Том Брейди Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен изглеждаха като една от най-стабилните известни двойки, само че след цели 13 години брак изненадващо оповестиха раздялата си през октомври предходната година.
 Жизел Бюндхен - още веднъж във почивка в Бразилия
Самотната ли е Жизел Бюндхен

Моделът е в родината си

Малко по-късно стана ясно, че двамата са се отдалечили един от различен и са желали разнообразни неща. " Това не значи, че не обичате индивида. Това просто значи, че с цел да бъдете същински и действително да живеете живота, който желаете, би трябвало да имате с кого да се срещнете по средата, нали? Това е танц. Това е баланс ",  през март.

Оттогава  е все по-открита за пътя на личностното си израстване през тази нова глава от своя живот. В пост в Instagram от април тя споделя, че приема тестванията, пред които животът я слага, с оптимизъм. " Всеки смях, всяко рухване, всяко прекарване, положителното и неприятното, всичко е тук, с цел да ни научи на нещо и да ни помогне да растем. Нищо не е непрекъснато. Затова дано се любуваме на положителните моменти и да се учим от неприятните. Всеки ден е подарък ", написа тя.

В ново изявление за бразилския Vogue Жизел Бюндхен още един път потвърждава, че не си разрешава да страда поради развода с Том Брейди и резервира позитивната си конфигурация към живота.

" Винаги съм вярвала, че всяка обстановка, колкото и предизвикателна да е, ни учи на нещо и ни оказва помощ да израснем. Раздялата в никакъв случай не е лесна ", признава моделът. И добавя, че работи върху себе си всеки ден и влага цялата си обич във всичко, което прави. " Надявам се, че мога да стана по-добър и по-осъзнат човек и да продължа да разпределям обич, където и да отида ", споделя още.

Освен това тя още един път акцентира по какъв начин грижите за децата ѝ от Том Брейди - сина им Бенджамин (13 г.) и щерка им Вивиан (10 г.), са нейн максимален приоритет, наред със личното ѝ здраве и осъществяването на плановете и фантазиите ѝ.

Колкото до, той също нееднократно е казвал какъв брой значими са му за него и че желае да възпита в тях верните полезности, напомнят ни E! News. Наред с родителските отговорности обаче, спортистът очевидно отделя и персонално време за себе си, което въобще не пилее.
 Ревнува ли Жизел Бюндхен от хипотетичния романс сред Том Брейди и Ирина Шейк
Ревнува ли Жизел Бюндхен от хипотетичния романс сред Том Брейди и Ирина Шейк

А и двата супермодела се познават

След като се предполагаше, че е имал сантиментални връзки с  и, се оказа, че желанията му са по-сериозни към друга жена - супермоделът. Само преди към две седмици се появиха фотоси на двамата, на които се вижда, че интимничат. Дали обаче връзката им в действителност ще се окаже сериозна, остава времето да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР