Толкова тормоз съм видяла от Йордан, че от него ослепях.

...
Толкова тормоз съм видяла от Йордан, че от него ослепях.
Коментари Харесай

Марияна, която уби любовника си: Толкова ме биеше, че ослепях

Толкова тормоз съм видяла от Йордан, че от него ослепях. Много ме биеше. Това сподели Марияна Пейкова в пловдивския апелативен съд, където апелира присъдата от 20 година затвор за ликвидиране на любовника си. Пред магистратите тя твърдеше, че не е схванала по какъв начин го е намушкала, предава " ".
 Задържаха 47-годишна жена за жестокото ликвидиране в Пловдив Виж още
На 24 юни м.г. в дома им в регион " Западен " в Пловдив двамата пресушили към 2 литра алкохол, подправен с вода. После се скарали люто, дамата сграбчила нож и го забила в корема му.

Йордан се оплакал, че му е неприятно, и си легнали. На сутринта Марияна излязла от вкъщи, оставяйки мъртвеца в леглото. Открил го негов другар. Извършителката се пробвала да се скрие в дрешника на другари, само че полицията я намерила.

Версията й на първа инстанция в Окръжния съд бе, че Йордан залитнал и самичък се нанизал на ножа.

Пред апелативния съд през днешния ден бе разпитан очевидецът Душко Абаджиев, който уточни, че Йордан научил любовницата си да пие.  Убийство в Пловдив: 56-годишен мъж e открит мъртъв в дома му Виж още
" Тя беше сервитьорка и й вземаше всичките пари. Биеше я, доста пъти я спасявахме. Преди 5-6 година след побой Мариана получи катаракта и към този момент не вижда с едно око ", описа Абаджиев.

По думите му под натиска на Иванов дамата продала жилището на майка си. С парите Йордан завел партньорката си на Атон, като споделил на познатите си, че ще се лекуват от алкохолизъм.

В последна сметка и двамата траяли да пият и се стигнало до съдбовната вечер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР