Толкова много съм коментирал ВИП Брадър - от първото му

...
Толкова много съм коментирал ВИП Брадър - от първото му
Коментари Харесай

ВИП Брадър или убийството на достойнството

Толкова доста съм коментирал ВИП Брадър - от първото му издание преди 12 години най-официално и пред тогавашната тройно по-голяма публика на предаването, че до момента се въздържах. Обаче видяното в понеделник в действителност ме удиви.

Преди всичко ще припомня оня прочут стих от паметна ария: "Звездите са звезди, тъй като са високо "... И ще кажа, че въобще не ме интересува екземплярът Кулагин, към който необичайно за какво бе завъртяно цялото деяние този сезон, което единствено по себе си е показателно за равнището или за неналичието на равнище. Обаче не е вманиачен, който яде баницата...

Моето ужасяващо усещане е от Ваня Костова. Не бива хора, от които чакаме да бъдат пример за чест, да убиват сами личното си достолепие, а с това и по малко от всеки от нас, на който са в сърцето, по причина на дребни битови неуредици, да показват на публиката експанзия - вербална и физическа за няма нищо и въобще, а на всичко от горната страна да не получават наказване, а в противен случай - подучване за това.

Като гледах единствено част от позорището в понеделник вечер, освен това единствено тези решаващи минути на грозни думи и нескопосани биткаджийски придвижвания, запитах се "има ли водач в самолета " освен в Брадъра, а по принцип в нашата страна?

Хубаво, ще пазим "радиомълчание ", както прикани президентът на път да отлети преди британската кралица и бъдещия крал Чарлз, за покупко-продажби - от пазаруването на изтребители до трасето и новите мотриси на Трамвай №5 в София, макар че не разбирам по каква тъкмо причина.

Обаче не трябва да пазим никакво безмълвие, при никакви условия, при отчайващия тип на тоталния крах на нацията, на нейното достолепие, което на драго сърце ни показват на екрана тези хора, представяни за хайлайф на нацията. Нещо, в което се колебая мощно, тъй като въпреки всичко става дума за водач, мъж на жена си, жена на мъжа си, щерка на баща си, готвачка и нещо като артисти плюс Ваня.

Все едно хайлайф ли са или не са, явно са представителна извадка за българите през днешния ден. Жалко е!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР