Толкова много аспекти от личността и живота на Кралица Елизабет

...
Толкова много аспекти от личността и живота на Кралица Елизабет
Коментари Харесай

Разкриха голяма лична тайна на Кралицата

Толкова доста аспекти от личността и живота на Кралица Елизабет II не престават да бъдат тайнственост до известна степен. През последните години обаче шумът към кралското семейство на Англия става все по-голям, а това кара от ден на ден секрети да изплуват.

Преди дни нескрито излезе следващо разобличаване за монарха, който неотдавна загуби едно от най-любимите си същества – брачна половинка си, херцогът на Единбург, принц Филип, напомня jenata.blitz.bg.

Оказва се, че кралица Елизабет II има доста забавен утринен обред, за който знаели единствено най-близките ѝ и личния състав в Двореца. Сега обаче и публичността разбра какво прави всяка заран монархът.

Дневният режим на кралица Елизабет II е строго регламентиран и плануван до последната минута. Тя обаче държи на малко време за себе си. Едно от най-любимите ѝ неща са утринните чайове и по-специално тези със закуската. Оказва се, че ги обича толкоз доста, че даже го прави два пъти.

На закуска Елизабет II постоянно била единствено и само с обичания си принц Филип, който до болежка познавал всичките ѝ ритуали. Много хора да вземем за пример не знаят за него, че той обожавал да рисува.

Камериер буди кралицата всяка заран в 7:30 часа с почукване на вратата. На първата си закуска в спалнята Елизабет II се любува на чай и бисквитки, преди да се облече и излезе.

Старшият стилист на кралицата – Анджела Кели се занимава с дрешника и бижутата ѝ и всяка заран ѝ приготвя няколко тоалета, от които тя да си избере, според от графика. След това кралицата се запътва към частната си столова за цялостна закуска.

Според някогашния кралски готвач Дарък Макгрейди, зърнените грани нормално са преди всичко в менюто на кралицата. След това тя се любува на тост със сладко кисело мляко, плодове и доста чай.

„ Тя яде четири пъти на ден – закуска, обяд, следобеден чай и вечеря”, описа преди време Макгрейди.

„ Всеки ден на масата ѝ има малко парче торта, еклери или малинови тарталети, а по-късно и кифлички. Поднасят ѝ се и два типа сандвичи – пушена сьомга със сирене или домати с печено говеждо месо”, описа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР