Толкова магични места има в Родопите! Неизброими. Изваяни в течение

...
Толкова магични места има в Родопите! Неизброими. Изваяни в течение
Коментари Харесай

Мистичните Родопи или как храстът роди… сутиен! СНИМКИ

Толкова магични места има в Родопите! Неизброими. Изваяни в течение на хилядолетия в могъщата планина. Има и чудни хора. И някои недотам чудни. Има и местности, които също зареждат усещанията, само че с… гадност. Моделирани от живеещите в планината.

По техен усет, уродлив в табиет. Магични места, в които даже храстите раждат… сутиени. Като тази поляна край родопското село Островица. Двама да хвърлят, и всички се юрват в офанзива.

При такива гледки какъв брой нескопосано звучат акции като „ Да почистим България за един ден “! Инициативи, трансформирали се в мотив локални и неместни политици да се снимат с чували до момента в който вършат разходка с детайл на оборка с партийния актив по горички и дерета. Нескопосано, написа 24rodopi.com.



Да почистим България за един ден, а в останалите 364 едни хора да цапотят, да хвърлят торбички през терасите, да обръщат контейнери, да си хвърлят строителните боклуци в гори и даже централни паркове в града. 364 дни в годината да вдишваш с цялостни гърди аромата на мазохистичната собственоръчно породена бедност. Поддържана в добре проведен тип.

Какви акции, каква България, какви пет лв.?! Нито един с санкция, нито един с обикновено образование. Чак от отвращение и храстите към този момент раждат… сутиени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР