Толкова ли е важен Ахмед Доган за българската политика, та

...
Толкова ли е важен Ахмед Доган за българската политика, та
Коментари Харесай

10 800 ченгета от ДС на държавна служба. Затова Доган е важен

Толкова ли е значим Ахмед Доган за българската политика, та чакаме да чуем какво ще каже по Коледа. Или българската политика въобще не е значима и по тази причина чакаме заклинанията на Доган. Всяка негова дума се проучва деликатно от политолозите, търсят се намеците или директните внушения. Това е обичаната игра по Коледа за анализаторите и политиците.
След една такава игра се роди нови партия - ДОСТ. И в този момент се оказва, че "пророкът " е сбъркал - поради ДОСТ мощта и въздействието на Движение за права и свободи са на дъното. Почетният ръководител е наясно с грешката си, която толкоз отдалечи Движение за права и свободи от властта, колкото в никакъв случай не е било.

И какво толкоз сподели Доган, че две седмици търсим смисъла на живота в неговите думи. На процедура нищо. Каза, че е сбъркал, само че не се разкая, а потърси смирение от тези, които изгони. Каза още, че ръководството на страната е без конкуренция, само че това го знаят и бабите на село. Каза и: Жив съм, към момента мога да ви майтапя с каламбурите си за България и световната политика. Не ме отписвайте! Но той се отписа когато сътвори ДОСТ и се врече в обич на казахските степи.

Защо тогава е толкоз значим Доган. Поне по този начин настояват тези, за които преходът още не е завършил. Но те и не желаят да свършва. На държавна работа сега са 10 800 ченгета от Държавна сигурност, която сякаш била закрита. Ако преходът е приключил, страната да се е отърсила от това задължение. Но нищо не е свършило. Краят на прехода е кошмарът на ченгетата. Затова ще го точим до момента в който ченгетата и Доган имат потребност от него. За тях преходът е самун и слънце.

Нашите събратя по комунистически гнет от Източна Европа от дълго време сложиха социализма в музея, ние си траем,отбеляза президентът Росен Плевналиев. Той си купил книга за 100-те най-значими персони на България и на корицата е Тодор Живков.

Ние си траем и чакаме какво ще каже Доган. А той просто отправял послания към тези 10 800 сътрудници на държавна работа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР