Толкова лъжи на едно място не бях чувал. Готов съм

...
Толкова лъжи на едно място не бях чувал. Готов съм
Коментари Харесай

Свидетел по Суджукгейт: НАП-Варна е плод на кадруването на Живко Мартинов

" Толкова неистини на едно място не бях чувал. Готов съм да се подложа на детектор на лъжата и да се види кой лъже. Бях подложен на голям напън от страна на НАП-Варна - плод на кадруването на Живко Мартинов. Фирмите ми бяха разсипани от инспекции и актове. " Това сподели Антон Проданов, който е очевидец по знаковото дело " Суджукгейт ".
Проданов твърди, че някогашният народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов е изискал от него приготвянето на суджуци по специфична рецепта, които били за премиера Бойко Борисов .
Самият Мартинов разяснява думите на Проданов по този начин: " Кой естествен човек ще изяде тонове суджук? " По думите му, той бил ловджия и самичък си правел суджуците при различен човек.
В ефира на bTV Мартинов сподели, че желае да се извини на партия ГЕРБ и най-много на премиера Бойко Борисов: " Самият аз бях изумен от това, което се случи с мен. Разследването продължава, има пет обвинявания, като отпадна това за опасност за ликвидиране. "
Мартинов твърди, че Проданов му дължи 120 хиляди лева от наеми.
" Продължавам да съм член на ГЕРБ. Преди два месеца умря татко ми, само че притискам зъби и не съм плюл никого ", сподели още Мартинов.
Припомняме, че абсурдът, добил известност със звучното име Суджукгейт стартира с едно привидно " нормално " искане на депутатски имунитет. По-късно същия ден (21 юли) депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов самичък даде имунитета си, а повода за настояването той да му бъде свален безусловно взриви страната.
Прокуратурата разгласи, че Мартинов е желал 4 тона суджук, сякаш от името на премиера Бойко Борисов. Но инспекцията на прокуратурата посочила, че нито един суджук не е стигнал до Борисов. За тези закононарушения основният прокурор бил сигнализиран на 18 април 2017 година от жител, който след това персонално удостоверил изложеното. Гражданинът бил някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи и като подобен са му били известни доста обстоятелства и условия. Проверката е почнала на 19 април и е водена персонално от прокурор от СГП. На 17 юли, без значение от дейностите на прокуратурата, и ДАНС подава сигнал до премиера за " евентуални злоупотреби от депутат, който доста интензивно е употребил името на премиера Борисов ". Този сигнал също е бил препратен на прокуратурата персонално от Борисов.
" Цялата кореспонденция е на фаза завършила инспекция с съществуване на данни за терзания ", добави Цацаров тогава. Според събраните доказателства и свидетелски показания от 2012 година излиза, че обект на този напън от страна на Живко Мартинов е бил единствено един търговец, на който явно му е пристигнало до гуша. На четири пъти Мартинов е желал от търговеца да му бъде възложен по 1 звук суджук, общо - 4 тона на обща стойност 45 хиляди лв., под предлог, че е включен в лист с лица, които би трябвало да подкрепят политическата активност. Иначе ще понесе негативи. Мартинов непроменяемо твърдял, че суджукът е бил предопределен персонално за премиера Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР