Толкова ежедневни станаха спорове на Патриотите, че не намирам за

...
Толкова ежедневни станаха спорове на Патриотите, че не намирам за
Коментари Харесай

Борисов: Споровете на Патриотите са ежедневни, не е интересно да ги коментирам

Толкова ежедневни станаха разногласия на Патриотите, че не намирам за забавно даже да ги разясня. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Брюксел, помолен да разяснява трусовете в " Обединени патриоти ". 
 Бареков кани Каракачанов и Симеонов в Кишинев, подготвен да им заплати пътя с персонални средства  Телевизията на Атака се разсъни, Сидеров разгласи Валери Симеонов за прислужник на Сорос
Търканията измежду Патриотите в последните дни се задълбочиха, като партийната телевизия на " Атака " разгласи водача на НФСБ Валери Симеонов за прислужник на Джордж Сорос. След това пък Симеонов съобщи, че водачът на " Атака " Волен Сидеров пази ползите на Русия и работи против България. 

Ние имаме съдружно съглашение, в което ясно е написано какво би трябвало да вършим четири години. В обединението " Обединени патриоти " си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм осведомен, нито ми е работа да съм осведомен ", посочи Борисов, представен от " Фокус ". 

" Отделно преди два или три дни господин Сидеров беше с мен с Николай Бареков в Министерски съвет, през днешния ден приказвах един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по тематиките, по които има какво да вършим дружно. Оттук нататък те към този момент толкоз ежедневни станаха техните разногласия, че не намирам за забавно даже да ги разясня ", акцентира Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР