Толкова е лесно да се мисли за любовта, да се

...
Толкова е лесно да се мисли за любовта, да се
Коментари Харесай

Как искаш да те обичат според зодията?

„ Толкова е елементарно да се мисли за любовта, да се приказва за любовта, да се желае любовта, само че не постоянно е толкоз елементарно да разпознаеш Любовта даже когато я държиш в своите ръце. " Към тази известна фраза прибавяме, че всеки си мисли, че може да приказва езикът на любовта, само че но за добра връзка се изисква изпитание.

Ако в миналото сте се чудили какво отношение желаете да получите от спътника в живота си (освен универсалните условия като почитание, грижа и искреност), ще ви издадем какъв е любовният ви профил съгласно вашата зодия. Вижте в канала във vbox7

Овен

Искаш някого, който да не се уморява от силата ти, в противен случай - да желае да черпи от нея от ден на ден и повече. Импулсивни сантиментални срещи, делнични дребни завършения, общо взето всичко, което е изненадващо и те кара да се чувстваш специфична, неизбежно води по пътя към сърцето ти.

Телец

Ти си практична и рационална, само че това никога не значи, че няма място за романтика в живота ти. Впечатляваш се от жестове, за които индивидът до вас е положил огромни старания. За теб е значимо да виждаш, че сътрудникът ти се старае и демонстрира съществени планове.
 обич iStock/Getty Images
Близнаци

Бързо се отегчаваш от хората, по тази причина самият факт, че някой е привлякъл вниманието ти за дълго време, е мотив за празнуване! Графикът ти е динамичен и еластичен, по тази причина същински би се впечатлила, в случай че един мъж успее да се приспособява към метода ти на живот и да се впише пълноценно като значима фигура в живота ти.

Рак

В любовта ти или инвестираш 100% от себе си, или въобще не се опитваш. Когато решиш, че пред теб стои верният човек, си подготвена да се раздаваш безгранично и да дадеш всичко от себе си в името на общото ви благополучие. Затова за теб е значимо сътрудникът да те допусне в живота си и сърцето си, да бъде изцяло откровен.

Лъв

Ти си най-щедрият човек на света, само че в случай че мъжът до теб желае да се допре до същността ти, би трябвало да постави доста старания! Изненадващи дребни дарове, усърдие под завивките, къси сантиментални известия, които да ти изпраща, когато не сте дружно, те карат да се чувстваш специфична и подхранват афекта ти него.
 обич iStock/Getty Images
Дева

Понякога си малко срамежлива и си склонна да поставяш непознатото благополучие преди своето, по тази причина постоянно се засягаш от неблагодарното отношение, което получаваш. Мъж, който ти оказва помощ, без даже да те попита дали имаш потребност, и който не стопира да ти демонстрира какъв брой високо прави оценка отношението ти, несъмнено е твоята сродна душа.

Везни

Имаш потребност от сродна душа, с която да водиш задълбочени интелектуални диалози и взаимно да се стимулирате към кариерно и личностно развиване. Мъжът до теб би трябвало да те изважда от зоната ти на комфорт, като съществременно преследва своите лични цели.

Скорпион

Ако допуснеш някого до себе си, значи в действителност в него има нещо особено. Мъжът до теб би трябвало да е наясно, че в случай че желае да бъде твой сателит в живота, ще се наложи да влага доста време и старания, с цел да те предразположи да му се отдадеш прочувствено. А когато това се случи, несъмнено знаеш по какъв начин да му покажеш, че си е заслужавало!

Стрелец

Свободата за теб е жизненоважно възприятие, с което не правиш изключение даже и в любовта. Имаш потребност от някого, който освен ще стои на прага, с цел да те изпрати, само че и ще търси нови хоризонти дружно с теб. Твоят мъж фантазия знае всички твои фантазии, поддържа те и ти оказва помощ да ги постигаш.
 обич iStock/Getty Images
Козирог

Само най-големите смелчаци дръзват да те заговорят. На пръв взор изглеждаш студена и самоуверена, а от вътрешната страна си същински пожар. Трябва ти мъж, който да види какво се крие под консервативната ти ризница и да е подготвен за се бори за вниманието ти. Колкото по-обичана се чувстваш, толкоз по-пълноценна си и във връзката си.

Водолей

За теб е значимо да създадеш здрава връзка, учредена на почитание и доверие. Искаш някой първо да е наясно с твоите дефекти и недостатъци, преди да реши, че ти си индивидът. Затова е мощно евентуално едно нереален другарство с някого да прерасне до мощна и изпепеляваща обич за цялостен живот.
 обич iStock/Getty Images
Риби

Ти си свръхемоционална, не можеш да живееш без обич и искаш да откриеш своята приказка. Един мъж ще завоюва ключа за сърцето ти със специфичен демодиран жест - любовно писмо, вечеря на свещи, танц под дъжда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР