Толкова бурна седмица не е имало до сега. Това заяви

...
Толкова бурна седмица не е имало до сега. Това заяви
Коментари Харесай

Журналист: Расистките обиди на мача България-Англия са били планирани

Толкова бурна седмица не е имало до в този момент. Това съобщи спортният публицист Гено Даскалов в “Събуди се ” по Нова телевизия във връзка расисткия скандал от мача България – Англия.

“За седмица се случиха доста бурни дейности. Трудно е да се следи. Мисля, че всичко стартира месец по-рано и първият ни мач с Англия, след който имаше предизвестие. Разбрах, че част от упрекнатите са влезли на стадиона облечени като стюарди ”, сподели още Деян Веселинов, публицист.

“Къде бяха Столична дирекция на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи на излизане от стадиона, откакто тези момчета са си тръгнали. Според мен това е умишлен и проведен акт ”, попита той.

“Във всички зони на стадиона е имало скандирани и намеци. Английски последователи също са дискриминирани на мач в Англия. Скандалите обаче,  “изядоха ” главата на Михайлов и Балъков. Нормално е България да падне от Англия, само че можем единствено да допускаме какво щеше да стане, в случай че нямаше скандал ”, разяснява Даскалов.



" Българският футбол върви надолу. Хората желаят да виждат качество, а не да броят парите, които са останали в БФС ", добави Деян Веселинов.

 

Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР