Tолерантността няма алтернатива, мирът няма алтернатива, заедността няма алтернативa, Движението

...
Tолерантността няма алтернатива, мирът няма алтернатива, заедността няма алтернативa, Движението
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС няма алтернатива

" Tолерантността няма опция, мирът няма опция, заедността няма алтернативa, Движението за права и свободи няма опция " - разгласи през днешния ден по време на обичайния събор в местността " Баба Конду " край село Божурка ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Стигнахме до предварителни избори, тъй като езикът на омразата беше станал всекидневие в предходното Народно заседание, езикът на омразата и опълчването бяха влезли в законодателството. Миналата година от Баба Конду казахме, че не може да продължаваме по този метод и ние ще поемем път към предварителни избори. Поздравления за предварителните избори, район Търговище се предстаавихте отлично. Но резултатът от тези избори е, че националисти са включени във властта, което значи, че омразата и експанзията се одобряват за нещо обикновено, сподели Карадайъ пред събралото се голям брой.

Председателят на Движение за права и свободи поздрави регионалната организация за постигнатите резултати на предварителните избори в община Антоново.

Не може да идва Цветанов в Антоново за изборите и да търси линии за разделяне и опълчване. Те били на власт и в случай че не завоюват изборите в Антоново, нямало да има вложения. Държавата би трябвало да е сляпа, когато дава услуги за популацията, когато дава опазване на здравето и обучение, да не прави разделяне нито на етнически, нито на набожен, нито на политически принцип. Това са разпоредбите в демокрацията. Ние би трябвало да се противопоставим на тези случаи. Ако диагнозата е вярна, то и лекуването е вярно и Антоново сподели по какъв начин се лекуват такива проблеми, с нашата заедност и с нашето единение. С победа на избори и продобиване на властта, с цел да можем да работим и оказваме помощ на хората. Без да разделяме по каквито и признаци хората. Това е нашият урок от Антоново и по този модел ще продължим и в България. Няма да позволим да има проблеми в нашата татковина, сподели още Карадайъ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР