Тол системата функционира нормално, след като тази сутрин имаше временно

...
Тол системата функционира нормално, след като тази сутрин имаше временно
Коментари Харесай

Тол системата работи нормално след временното прекъсване тази сутрин

Тол системата действа обикновено, откакто тази заран имаше краткотрайно спиране, заяви пресцентърът на Агенция "Пътна инфраструктура " /АПИ/.

Шофьорите на тежкотоварни камиони, които влизат в България, могат да купят маршрутни карти за таксуване на база изминато разстояние от граничните контролно-пропускателни пунктове - на гише или на терминали за самообслужване, се показва в известието.

Служители на Националното тол ръководство са подготвени да оказват подпомагане на потребителите, с цел да изберат най-подходящия маршрут. В случай че въпреки всичко пропуснат, мобилните екипи на тол контрола са подготвени да насочат водачите към най-близките места по протежението на пътната мрежа, от където могат да купят маршрутна карта, прецизират от АПИ.

От АПИ осведомят още, че по-късно през днешния ден от 11.30 часа Георги Терзийски, ръководителят на УС на АПИ и проф. Олег Асенов ще обобщят пред медиите информацията за първия ден от старта на тол системата. Брифингът ще се състои в постройката на Националното тол ръководство на бул. "Никола Петков " 86 в София.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР