ТОЛ системата да е съобразена с възможностите на гражданите и

...
ТОЛ системата да е съобразена с възможностите на гражданите и
Коментари Харесай

ТОЛ системата да е съобразена с възможностите на гражданите

ТОЛ системата да е съобразена с опциите на жителите и да не се отрази в шокови цени на основи артикули , разясниха пред Българска национална телевизия Христо Христов от съюза на интернационалните превозвачи и Явор Панталеев от Националния съюз на спедиторите.

ТОЛ системата демонстрира положителните планове в лицето на премиера да се търсят взаимни отстъпки за такси и правила , бизнесът счита че е вярно да има ТОЛ такси, няма по-добро, само че при нас самата обезпеченост на таксите не е подготвена и не е готова системата . Самите такси и ценообразуването не са съобразени с покупателната дарба , изясни Христов.

Като превозвачи нямаме запас и желаеме ТОЛ да се по автомагистрали и първокласни пътища и цените да бъдат действителни , за да не се отрази в шоково повишаване на основите артикули , добави Панталеев.

Защо би трябвало да тръгваме какъв брой липсва в цялата система 600 или 800 млн . лв., а не от покупателната способнос т, откакто години не сме се интересували от пътната инфраструктура, разяснява Христов.
 Пускат тол системата от ноември и без магистрална мрежа
Пускат тол системата от ноември и без магистрална мрежа

Около 600 млн. лева е дефицитът на средства от винетки

Според Панталеев, е значимо да може да възнамерява с какви разноски ще се сблъскат , очевидно ще има 3 месечен тестов интервал . За нас е значимо да има време да предоговорим цените с цел да няма банкрутирал и в сектора. Това което се случи през вчерашния ден е хубаво, само че по-късно тези данни би трябвало да бъдат оценени с задоволително време и да се даде още време, всеки да реши с какъв брой да се поправят цените ,

По думите на Христов, след тези 3 месечни проби да се разбере по какъв начин е направена връзката с Национална агенция за приходите, граничните пунктове. Българският жител би трябвало да е с приоритет и по какъв начин, и какво може да заплаща той .

" Министерство на регионалното развитие има ясно разпределени функционалности и не съм в течение на съответните дейности на Агенция " Пътна инфраструктура " във връзка с ТОЛ системата ", изясни преди дни заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев във връзка отхвърлянето на цената на ТОЛ системата от страна на превозвачите.

Фалшива вест и нечиста сделка са тиражирани изявления , че офшорна компания ще събира тол таксите , разяснява по-рано заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
 Превозвачите не одобряват цените за тол системата
Превозвачите не одобряват цените за тол системата

Настояват за среща с Борисов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР