"Токуда Банк" АД награди млади архитекти и интериорни дизайнери, участници

...
"Токуда Банк" АД награди млади архитекти и интериорни дизайнери, участници
Коментари Харесай

Токуда Банк дава шанс на млади архитекти

"Токуда Банк " АД награди млади архитекти и интериорни дизайнери, участници в проведения от банката конкурс "Намерете своя първи клиент ", оповестиха от кредитната институция.

Конкурсът е една от самодейностите, с които "Токуда Банк " отбелязва 25-годишното си наличие на финансовия пазар. Участниците, класирани на първите 15 места, ще имат опция да работят по идейни интериорни планове за клиенти, финансирани от банката с ипотечен заем за закупуване на жилища "Дом в градеж " или "В настоящо време ", като задължението ще се заплаща от финансовата институция.

"Щастливи сме, че имаме опция да подкрепим млади и надарени бъдещи архитекти и дизайнери, като им даваме опция да натрупат опит в работата с клиенти и да обогатят креативното си портфолио още при започване на трудовия си път. В същото време ние подаряваме на наши клиенти по ипотечните ни заеми идейния план за интериорния дизайн на жилището им, съгласуван с техните условия и стремежи ", показа Анна Бонева, изпълнителен шеф на "Токуда Банк " по време на формалната гала в Дома на архитекта.

Изпълнителният шеф на "Токуда Банк " Анна Бонева връчи първата премия на екипа на Александра Петкова от Нов Български университет и Симеон Симеонов от Университета за архитектура, строителство и геодезия.

"Всички знаем какъв брой е предизвикателно всяко начало, това важи за намирането на работа, важи и за намирането и организирането на ново жилище. Желанието да търсим решения на тези проблеми се материализира в състезанието за млади архитекти. Надяваме се и нашите клиенти също да поддържат тези надарени младежи, като им доверят плановете си ", означи Мария Шейтанова, изпълнителен шеф на банката.

Конкурсът "Намерете своя първи клиент " се организира от 25 януари до 8 март и в него се включиха студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, Нов български университет, Висшето строително учебно заведение "Любен Каравелов ", Националната художествена академия, Варненския свободен университет "Черноризец Храбър ", Лесотехническия университет в София. Право на присъединяване имаха всички сегашни студенти по архитектура: от първокурсници до дипломанти. Те трябваше да изпратят техен план, както и да разработят план на апартамент по заложени параметри.

"Токуда Банк " АД е част от икономическата група Tokushukai Incorporated, Япония.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР