Току що в ефира на Нова ТВ Милена Пехливанова обяви,

...
Току що в ефира на Нова ТВ Милена Пехливанова обяви,
Коментари Харесай

Току що в ефира: Част от камъните във втората грамада пред Община Варна изхвърлени зад храстите

Току що в ефира на Нова ТВ Милена Пехливанова разгласи, че огромна част от камъните от втората камара пред Община Варна са изхвърлени в намиращите се наоколо шубраци.

Както е известно, грамадата бе вдигната в памет на убития велосипедист Мартин Чикалов и в символ на митинг против нещастията на пътя.

Грамадата бе направена на 14 септември, само че дни по-късно е отстранена, като от Общината още не са излезли с публично мнение кой го е направил.



За „ Здравей, България ” Милена Пехливанова разкри също, че е изпратила писмо до Община Варна, с което упорства да разбере кой е изхвърлил камъните от града и за какво. До този миг тя не е получила отговор.

Ето какво сподели Пехливанова:

„ Втората камара ще пораства. Хора идват, слагат нови камъни, цветя, свещи. Стоят, клякат и показват своето отношение към казуса. Интересното и жалкото е, че частите и камъните от тази камара от петък, която ние назоваваме втора камара, тези елементи са изхвърлени зад храстте. Това демонстрира отношението на нашите ръководещи или избраници към въпроса. ”

Милена Пехливанова бе и измежду основателите за първата камара от камъни, сложена в памет на Пламен Горанов. Сега тя води акция за слагане на знак в почит на Пламен пред Община Варна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР