Току що в ефира Август Попов описа по най-добрия начин

...
Току що в ефира Август Попов описа по най-добрия начин
Коментари Харесай

Току що в фира: Август Попов разкри нещо важно за балдъзата си Ивет Лалова: Тя е...

Току що в ефира Август Попов разказа по най-хубавия метод своята балдъза Ивет Лалова. Както е известно, артистът е женен за сестрата на огромната ни лекоатлетка – Ани Лалова.

„ Моята Ани е душичка. Тиха, все гледа да не нарани хората, до момента в който Ивет е мъжкарана и по-атрактивна. Ивет е готина, доста добре се разбираме. На нашия годеж преди 15 години до морето пристигна напряко от Съединени американски щати ”, съобщи Попов в „ На кафе ” по Нова Тв.



По гледище на Гала Август Попов разкри по какъв начин се е сгодил за Ани.

Ено какво сподели той: „ Преди 15 години, на 2-ри юли, отидохме на посетители в един другар в провинцията. Напихме се, на 3 юли изтрезняхме, а на 4-ти си тръгнахме. Попитах Ани – надясно към София или наляво край морето. Тя избра морето и останахме там до 20 октомври. Преди това - на 15-и, се сгодихме. Събрах 50-60 другари в една механа и се украсихме. В един миг извадих пръстен, паднах на колене пред Ани, размазах се, разчлених се и го сложих на ръката й.

Вече 15 години живеем щастливо и се допълваме един различен. Често й върша изненади, на един „ Свети Валентин ” да вземем за пример приготвих софра в банята и откакто се върна от работа, там пийнахме и хапнахме... ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР