Току-що сте хапнали, но продължавате да сте гладни? Вероятно това

...
Току-що сте хапнали, но продължавате да сте гладни? Вероятно това
Коментари Харесай

Как да притъпим чувството за глад

Току-що сте хапнали, само че продължавате да сте гладни? Вероятно това се дължи на физиологични или психически аргументи.

За благополучие, можете да елиминирате възприятието за апетит чрез някои дребни промени в метода ви на живот.

1. Не пропускайте закуската.  В противоположен случай няма да се чувствате изцяло сити и ще изпитвате непрекъснато предпочитание да се храните. Хапвайки храна с високо наличие на протеин ще ви накара да се чувствате сити денем.

2. Дори и да сте на диета или да внимавате с продуктите, които похапвате, не спирайте да ядете нещата, които ви харесват. Ако се придържате към по-малки порции, когато ядете обичаните си храни, няма да качите доста тегло, а в това време ще се чувствате щастливи психически от обстоятелството, че ядете храната, която обичате.

3. Отивайте на пазар, когато сте сити.  Пазаруването, когато сте гладни ви кара да купувате нездравословна храна или неща, които не ви трябват. Пазарувайте, когато сте сити и купувайте здравословна храна. Ще се почувствате по-добре, в случай че хапнете здравословна закуска, вместо нездравословна храна, когато чувствате апетит.

4. Това е за хората, които спортуват /правят извършения! Според проучванията, хората, които спортуват, качват повече тегло спрямо хората, които не го вършат. Калориите, които консумирате след подготовка нормално са повече от тези, които изгаряте по време. Това предписание има забавно изключение. Хората, които се концентрират върху други неща (като музика), вместо върху тялото си, до момента в който вършат извършения, са склонни да ядат по-малко по-късно. Това значи, че е добра концепция да се съсредоточавате върху нещо друго, до момента в който вършиме извършения, по този начин няма да ядете прекомерно доста след фитнеса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР