Току що разбрах за поредната лъжа на Триото. За това

...
Току що разбрах за поредната лъжа на Триото. За това
Коментари Харесай

Борисов: Поредната лъжа на Триото е, че съм бил на Евксиноград с Гешев. Не трябва да се блокират пътищата

Току що разбрах за следващата неистина на " Триото ". За това че съм бил на Евксиноград с главния прокурор, а аз не съм го виждал, сподели във видео за Facebook министър председателят Бойко Борисов до момента в който вървят простести за оставката му в цялата страна, дружно с претенции за оставка на основния прокурор.

" Противоотровата на лъжите на " триото " е истината. Хората виждат непрестанно къде съм. Показваме всеки ден какво работим. Показваме на хората какво е направено и какво ще се направи. С това отговаряме на лъжите и подправените вести на хора, които преди време ми се молиха да ми вършат акцията. Нека всеки, който желае, да стачкува. Но демократично ли е по този метод да се нарушават нечии непознати права? Редно ли е да се наскърбяват и да се предизвикат служители на реда? Нека има митинги, само че да не се затварят кръстовища, да не се пречи на естествения живот на хората. Догодина има избори. Който ги завоюва, ще ръководи. Това е демокрацията.

По цялата автомагистрала се ремонтират всички сектори, през Ришкия проход се прибираме за София, тъй като автомагистрала " Хемус " не е подготвена. Ако беше подготвена, щеше да е добре.

Така като лъжат най-малко малко да имат срама. Като всичко е неистина, няма кой да повярва на истината. 

Да има автомагистрали, за бизнеса, за младежите, с 50% понижих цената на газа. Не може всяка неистина непрестанно да опровергаваме. Нека си стачкуват хората. 

Разтревожен съм от това, което Министерство на вътрешните работи рапортуват обаче. Никой не е против стачките, само че да се блокира всичко..., никой не би трябвало да изяснява за какво желае да мине по пътя. " - споделя във видеото министър председателят.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР