Току що обсъдихме няколко последни корекции. Говорим буквално за едно-две

...
Току що обсъдихме няколко последни корекции. Говорим буквално за едно-две
Коментари Харесай

РАЗДЕЛИХА БАНИЦАТА: Вицепремиерите ще са петима, всяка партия ще има свой човек в министерствата

Току що обсъдихме няколко последни корекции. Говорим безусловно за едно-две фрази. Надявам се окончателният текст през днешния ден да е завършен. Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев във връзка продължаващите договаряния за сключване на съдружно съглашение.

" Корекции има в общото съглашение. Знаете, че юристите желаят всичко да изпишат по-много съответен метод. Не сме мислили по какъв начин тъкмо ще се подпише съдружното съглашение - дали поотделно с или всички на една маса. В момента желаеме да го затворим, с цел да минат текстовете през органите на другите партии за утвърждение. има вицепремиер, плюс има вицепремиер по дейно ръководство, тъй че ще са петима. Надявам се да подпишем съглашението преди края на седмицата ", разкри той.
свързани новини113092на 06.12.2021
" Идеята е държавното управление да се конституира оптимално бързо. Когато ние имаме изясненост по отношение на съдружните сътрудници и техните вътрешни утвърждения на съглашението, тогава ще мога да приказвам повече. Разбрахме се да има собствен човек по министерствата, с цел да не се получава партиен феодализъм. Залагаме четири годишен мандат на ръководство. Ще публикуваме съглашението най-вероятно преди да бъде подписано от всички съдружни сътрудници ", разгласи Василев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР