Току-що излязъл на свобода пандизчия опита да предизвика сериозен скандал,

...
Току-що излязъл на свобода пандизчия опита да предизвика сериозен скандал,
Коментари Харесай

Популярният пандизчия Шливата сътвори грозен скандал със супер затвора в Дебелт

Току-що излязъл на независимост пандизчия опита да провокира сериозен скандал, разпространявайки остарели фотоси от пандиза в Бургас, потвърждавайки, че това са фрагменти от супер модерното общежитие в с. Дебелт.

Иван Гюров-Шливата завъртя грозната конспирация, вадейки от архива фотоси на ремонта в централния корпус на пандиза в Бургас, който фактически се славеше с мизерията и нечовешките условия. За съпоставяне откритият преди по-малко от година затвор край Средец сега е най-модерното място за лишени от независимост у нас.

T. нар. общежитие в Дебелт даже разполага с прекомерно доста екстри и прилича по-скоро хотел, в сравнение с пандиз. Обитателите на струващия 5 млн. лева затвор се любуват на първокласни придобивки като киносалон, открит и закрит фитнес, спортни стадиони, трапезария на всеки етаж, параклис и магазин. Всяка килия пък разполага със лична баня и тоалетна. Осъдените нарушители се ширят по четирима в килия, а не както твърди Шливата - да чакат по 10 души за 1 баня.

„ Кадрите са от корпуса на пандиза, от преди ремонта, а не от общежитието в Дебелт. Това е напълно злонамерена и спекулативна акция. Ясно се вижда, че текат ремонтни действия, а също така се виждат общи тоалетни, каквито в Дебелт няма. Единствено последните няколко фрагмента са от там, само че на тях се вижда единствено строшен похлупак на тоалетна чиния” , съобщи шефът на Бургаския затвор Бранимир Мангъров, представен от Флагман.бг.


Единствено счупеният похлупак на тоалетната паница е от пандиза в Дебелт, останалите фрагменти са направени в централния корпус в Бургас, преди да бъде ремонтиран (сн.: burgas24.bg)

Той призна, че в действителност на едно място се е получил теч, само че защото обектът е в гаранция, проблемите навреме са отстранени от компанията реализатор. Мангъров заяви още, че напълно скоро ще бъдат презентирани и подобренията в корпуса, където към този момент са завършили ремонтните действия.

Припомняме, че Иван Гюров, по прякор Шливата, се прочу през май 2014 година, откакто избяга от затворническото общежитие „ Строител” поради 16-годишната ученичка Емануела. Той беше разгласен за общодържавно търсене и след 2 седмици в неопределеност бе открит на градеж в Приморско, където си работел напълно умерено. Шливата е от бандата на Мечо, Игуаната и Ламята. Четиримата бяха арестувани още през 2010 година и упрекнати за въоръжени грабежи в магазини и бензиностанции в Бургас, Сливен и Поморие.

Престоят на Гюров в Дебелт е тъкмо поради бягството му през 2014 година Шливата е прекарал едвам 3 месеца в общежитието. Явно от самото начало, до момента в който е бил зад решетките - и в Бургас, и в Дебелт той е имал мобилен телефон, който е безусловно неразрешен, и е щракал на воля. Припомняме, че до момента в който излежаваше първата си присъда в корпуса, пандизчията не спираше да поства селфита от килията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР