Току-що Иван Петров разкри пред медиите защо не е съгласувал

...
Току-що Иван Петров разкри пред медиите защо не е съгласувал
Коментари Харесай

Иван Петров разкри защо не е потърсил шефовете на ФК Спартак за мача срещу ветераните на Черно море

Току-що Иван Петров разкри пред медиите за какво не е съгласувал концепцията си за мача сред ветераните на Спартак и Черно море послучай 100-годишния празник на спартаклии с управлението на ФК Спартак.

Той уточни и повода, заради която дуелът във вторник ще стартира в 18,30 ч., а по същото време от площад " Севастопол " ще започват и тържествата за юбилея на Спартак, които публично са проведени от управлението.

Ето обяснението, което даде Иван Петров в Юнашкия салон:

" Първо, желая да уточня, че аз не провеждам мача самичък. Той е по концепция на Инициативен комитет " Сини соколи ", в който аз съм основен основател на това публично съдружие от футболни персони и Асоциацията на ветерани спортисти, деятели и съдии и Веселина Томова - дъщерята на именития футболист на Спартак Тома Захариев. Не потърсих управлението на Спартак,за да координираме дейностите си за подобен мач, тъй като не мога да преглътна по какъв начин ме изгониха като " мръсно коте " първо от клуба, който аз записах като нов, с цел да избегнем отговорностите си, а по-късно и от Общото заседание през декември предходната година тук на това място. Мачът ще стартира в 18,30 ч. по молба на доста спартаклии, защото не могат да избягат от работа както едно време, когато работиха в " Елпром " и други фабрики през социализма ".

Пресконференцията стартира напрегнато, защото Иван Петров разгласи, че в последния миг не му разрешили да употребява Юнашкия салон за това, което има да каже пред обществеността. Отговорникът за залата - доцент Златко Златев, предизвести публицистите, че ще му основат проблеми в случай че останат, само че в последна сметка конференцията започмна и продължи без никой да сътвори проблеми.





Ето най-важното от това, което споделиха застаналите пред публицистите Иван Петров, Стефан Филипов и Милен Бакърджиев:

Иван Петров: " Организираме този мач, с цел да почетем паметта на доста футболисти на Спартак, които написаха историята му с изявите си на терена. Именно за това ние ще ги почетем на терена, а не в театъра. Призовавам всичмки хора, деца, спартаклии, черноморци и варненци да дойдат на този героичен футболен театър. Дълбок реверанс пред всички тези именити футболисти на Спатак, които посветиха живота си на това свое дело. Когато получих фланелката от Добромир Ташков аз се заклех, че в никакъв случай няма да предам Спартак. Същото го признах и пред бъдещите ми треньори - Тома Захариев и Илия Кирчев ".

Стефан Филипов: " Ние като асоциация на ветераните и шефът на Общо събрание на колегиите ЖСК Спартак Иван Иванов потърсихме управлението на Спартак, с цел да организираме дружно тържествата послечай 100-годишния празник. Настоящите ръководители на клуба обаче не се отзоваха на нашата покана и се сътвори троен вид. Първо, ФК Спартак получи 100 хиляди лв. от общината за празника, на Иван Иванов общината му отпусна 20 хиляди лв. и той ще отпразнува годишнината на 26 септември с всички други спортове в ЖСК Спартак, и трето Иван Петров се нае да провежда мач, защото историята на един футболен клуб се гради на терена. Не е прелестно, че нямаше обединяване каквото трябваше да има, с цел да посрещнат уместно всички спартаклии юбилея си. Футболният празник на Спартак обаче би трябвало да се уважи на терена от футболисти, които са основали престижа и историята на този огромен клуб ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР