Току- що гледахме един час общи приказки по БТВ от

...
Току- що гледахме един час общи приказки по БТВ от
Коментари Харесай

Марешки за интервюто на Радев: Един час общи приказки

Току- що гледахме един час общи приказки по БТВ от президента Радев.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на партия "Воля " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 във връзка изявлението на президента за националаната телвизия. Ето какво още разяснява Марешки:

Радев: Подкрепям ограниченията, в никакъв случай не съм казвал, че би трябвало да паднат. Не се ли всява суматоха като се приказва за трупове по улиците?

"Щеше сякаш да дава отговор, а в действителност единствено той питаше. Нито дума по поставените от нас въпроси, чиито отговори милиони българи чакат от дълго време - има ли далавера в горивата, в случай че да - какво предлага той. Ако няма концепция - поддържа ли основаването на държавна верига бензиностанции на естествени цени? Пълно безмълвие! Българи, видяхте какъв брой му пука за вас и за това, че всеки ден ви грабят от така и така изтънелия джоб. Мисля, че Радев си направи политическо харакири, откакто за следващ път сподели, че очевидно го е боязън от картела! Позор! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР