Токсичното поведение в една връзка си личи по думите и

...
Токсичното поведение в една връзка си личи по думите и
Коментари Харесай

Червени флагове, разкриващи токсичния партньор

Токсичното държание в една връзка си проличава по думите и дейностите на провинилия се сътрудник. Бъдете деликатни за тревожни сигнали, по този начин наречените червени знамена, които издават държание, което би ви наранило в бъдеще.

За кои евентуално рискови знаци в държанието на колегата си да внимавате и по кое време е време да напуснете токсичната връзка?

Той непрекъснато има работни задължения

Ако сътрудникът ви непрестанно анулира срещите ви или излиза късно вечер сякаш поради неотложни и незабавни професионални задължения, това е сериозен червен байрак. Той подсказва, че освен не можете да разчитате на този човек в каквито и да е обстановки, само че и че евентуално крие нещо от вас, написа Az-jenata.bg.

Той приказва извънредно жестоко за някогашните си

Представете си по какъв начин би приказвал за вас, в случай че връзката ви завърши. Много евентуално е и да го прави пред приятелите си, до момента в който още сте дружно. Жлъчното говорене за всички някогашни е знак, че нещо в душeвността на индивида, с който сте, не е наред и е по-добре да прекратите токсичната си връзка преди да сте попаднали на мястото на одумвания някогашен сътрудник.

Той не желае да прави секс с вас

Мъж, който е спрял да ви желае полово несъмнено крие нещо. Може да е всичко – от липса на обич до поддържане на загадка връзка с друга жена, меланхолия или просто възходящо отрицателно отношение към вас. Каквато и да е повода, би трябвало да реагирате и да отворите тематиката. Ако не получите отговор или предпочитание за справяне с казуса посредством връзка, знайте, че бъдещето ви с този човек е под подозрение.

Той ви споделя, че ви обича още при започване на връзката

Това също е червен байрак, който подсказва за разнообразни прочувствени или психически проблеми. Не е изцяло обикновено човек, с който се срещате неотдавна да признае, че ви обича просто по този начин. За любовта и обичта е нужно повече време. Възможно е мъжът, с който имате връзка да има съществени проблеми със самочувствието, привързаността или други комплекси, които биха се явили като сериозен проблем в бъдеще за вашата връзка.

Той заобикаля сериозните диалози

Ако желаете дълготрайна връзка с вероятност за развиване и приоритет за вас са сериозните диалози за бъдещето, само че сътрудникът ви по всякакъв начин ги заобикаля, той може би въобще не желае съществено обвързване.

Той се пробва да ви промени

Едно от най-токсичните държания в една връзка са опитите за смяна на колегата. Те подсказват, че половинката ви има избрана визия за това по какъв начин би трябвало да изглеждате, да мислите и да реагирате, която се разминава с действителността. Показва още, че не ви обича такива, каквито сте. Ако забележите подобен червен байрак, не го отминавайте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР